Jurken & rokken

Bulaggi damestassen bieden stijl, trendy kleuren en een bijzonder design. De zeer diverse collectie omvat tasjes voor overdag en ’s avonds, voor werk en feestjes, en voor schoolboeken en laptops. De mooie vormgeving en het gebruik van elegante stoffen en details maken iedere tas een lust voor het oog.

Bulaggi

Mannen zullen het wel nooit begrijpen, maar vrouwen des te meer: je tas is je alles. Het is meer dan een stijlvol accessoire dat moet passen bij je kleding. Het is dé manier om alles wat je nodig hebt mee te nemen. Een fles water, make-up, oplader voor je telefoon en nog veel meer. Daar zijn mannen vaak wel weer blij mee, want hun spulletjes mogen er zo nu en dan ook bij. Draag alles wat je nodig hebt in stijl met je mee, dankzij de damestassen van Bulaggi.

Mooie, stijlvolle tassen

De collectie van Bulaggi is zeer stijlvol. Dat komt door de elegante details, het verrassende design en de combinatie van zachte en metallic stofjes. Deze tasjes wil je gewoon hebben. De vrolijk gekleurde tassen van Bulaggi zijn er voor verschillende gelegenheden. De Bulaggi clutches zijn ideaal voor een avondje uit, en de schoudertassen gebruik je met veel plezier voor je werk of als je gaat lunchen met de meiden. En dankzij de collectie Bulaggi-laptoptassen neem ook je laptop in stijl mee.

Tasjes voor alle gelegenheden

Wie zegt dat je in een sportieve outfit geen suède tas van Bulaggi mag dragen? De luxe uitstraling van de tassen fleurt iedere outfit op. Dankzij de felle kleuren combineer je de tassen van Bulaggi heel eenvoudig met je favoriete zakelijke, feestelijke en casual outfits. Om je tas nog meer in het oog te laten springen kies je er schoenen bij in dezelfde kleur. Ook is het leuk als de kleur van de Bulaggi-tas terugkomt in een top, ketting, je oorbellen, een haarsieraad of armband.

Morgen op stap met je nieuwe tas

Als je vandaag nog voor 23:59 uur je bestelling plaatst gebruik je de trendy, stijlvolle tassen van Bulaggi morgen al. Wij bezorgen je nieuwe aanschaf gratis bij een besteding vanaf 20.-, dus bestel naast een klein tasje ook meteen een portemonnee.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.