Merken

Buffalo

Het is tijd voor een spelletje met de speeltafels van Buffalo. Tafeltennis, pooltafels, tafelvoetbal of toch een ouderwets potje sjoelen? Buffalo daagt jou en je vrienden uit om sportief tegen elkaar ...

47 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Buffalo

Vind je het ook zo leuk om actief bezig te zijn met de kinderen of met vrienden? Een spelletje op zijn tijd is heel erg leuk, maar het mag ook wel een beetje sportief en uitdagend zijn. Wat dacht je van de speeltafels van Buffalo? Maak teams of ga individueel de strijd met elkaar aan.

Aan tafel!

Roep je familie, gezin of vrienden bij elkaar en hou een dagje de score bij met airhockey, tafeltennis, tafelvoetbal, pool of sjoelen. Wat je ook gaat spelen, de speeltafels van Buffalo hebben een hoge kwaliteit en passen met gemak in iedere garage, schuur of kamer. Ook in de tuin of de oprit kan je met Buffalo buitenspeelgoed spelen. In de collectie zijn namelijk verschillende basketbalringen en tafeltennistafels voor buiten opgenomen.

Lekker sportief spelen

Samen een spelletje doen is hartstikke leuk en met de caféspellen van Buffalo kan je zelfs de strijd met elkaar aangaan. Zet voor de lol eens een familie- of vriendencompetitie op en kom eens in de week of maand samen om de titel van tafeltenniskampioen te verdedigen. Speel een pooltoernooi of ga met zijn allen sjoelen. Zo worden regenachtige zondagen niet alleen gezelliger, maar ook sportiever.

Levering wanneer jij dat wil

De levertijd van speeltafels van Buffalo is iets langer, omdat het meubelstukken zijn. Maar je kan wel zelf bepalen wanneer we bij je langskomen om de Buffalo spellen te brengen. Wij plaatsen de speeltafel dan graag op de aangewezen plek.