Merken

Buddha To Buddha

Omarm het leven! Met die gedachte is het van oorsprong Nederlandse sieraden- en fashionmerk Buddha to Buddha opgericht. Wees je bewust van je eigen kracht. Met de tijdloze, zilveren sieraden van Buddh ...

108 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Buddha To Buddha damessieraden

Soms heeft je kleding gewoon iets extra's nodig, zoals een sieraad. Maar tegelijkertijd wil je niet zomaar een sieraad om doen. Je wilt graag een accessoire met diepgang. Je zoekt naar dat ene speciale stuk dat precies laat zien wie jij diep vanbinnen bent. De Buddha To Buddha damessieraden zijn een prachtige aanvulling op je garderobe, zodat je helemaal jezelf kunt zijn.

Nederlands ontwerp, Aziatische makelij

De ontwerpers van Buddha to Buddha hebben een bijzonder verhaal dat ze via de sieraden graag met je delen. Het idee is ontstaan tijdens een zoektocht naar bezinning. De Buddha To Buddha damessieraden worden ontworpen in Amsterdam en in Zuidoost-Azië met de hand gemaakt door de beste zilversmeden. De fijnste details en de beste materialen vormen samen de mooiste sieraden.

Zilver en andere materialen

Hoewel de meeste Buddha To Buddha damessieraden vervaardigd zijn uit zilver, kom je ook andere materialen tegen in de collectie zoals leer en stenen in verschillende kleuren. De meeste sieraden herken je aan de bijzondere schakel. De schakels zitten ingenieus in elkaar. De sieraden die open kunnen, kun je sluiten met een veiligheidsslotje.

Buddha To Buddha damessieraden bestellen bij wehkamp

Zoek je voor bij je nieuwe Buddha To Buddha damessieraden ook een bijpassend horloge? Bij wehkamp winkel je ook voor de mooiste dameshorloges. Het was nog nooit zo fijn om op de klok te kijken.