Merken

Bruynzeel speelgoed

Bruynzeel heeft een ruim assortiment ontwikkeld waaronder kleurpotloden, viltstiften, kleurkrijt en verf. De producten worden al geruime tijd gebruikt door kinderen. De kleurpotloden en viltstiften va ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bruynzeel sanitair

Je bent dol op lekker poedelen in je eigen badkamer. Rustig wakker worden met een frisse douche in de ochtend. Heerlijk ontspannen als je tijd hebt voor een warm bad. Je houdt je badkamer graag schoon en netjes. Met Bruynzeel sanitair doe je dat op een stijlvolle manier. De deuren, wanden en cabines houden alle spetters moeiteloos tegen en mogen zeker gezien worden. Er zijn diverse stijlen met eigen kenmerken en details. Voor iedere badkamer vind je zo wel passend Bruynzeel sanitair.

Alles voor jouw badkamer

Om maximaal te genieten van Bruynzeel sanitair is het slim om iets uit te kiezen dat goed past bij je wensen en je badkamer. Zo gebruik je de ruimte optimaal en kan je overal goed bij. Gelukkig heb je met Bruynzeel sanitair keuze genoeg. Ga je voor een douchecabine met een draaideur of een schuifdeur? Hou je van hoekig of rond? Wat dacht je van een inloopdouche? Kies er ook nog een bijpassende douchebak bij uit ons brede assortiment.

Stijl en kwaliteit van Bruynzeel

Het Nederlandse bedrijf Bruynzeel maakt al sinds 1897 sanitair. Al die ervaring zie je terug in de kwalitatief hoogwaardige items. De ontwerpen zijn echter altijd vernieuwend. Met het sanitair van Bruynzeel creëer je makkelijk een moderne en strakke badkamer die prettig te gebruiken is. Maak het geheel af met de prachtige Bruynzeel badkamermeubelen.

Geen liefhebber van bouwmarkten? Bruynzeel sanitair bestellen bij wehkamp gaat snel en makkelijk. We helpen je nog uitpakken ook.