Merken

Brunotti dames jassen & jacks

In 1979 vertrok de Italiaan Caludio Brunotti naar Scheveningen, waar hij, geïnspireerd door de golven van de Noordzee, het merk Brunotti startte. Een perfecte mix van Nederlands en Italiaans! Aanvanke ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Brunotti ski-jassen

Wanneer je vliegensvlug op je snowboard van de piste afgaat is het niet alleen prettig om lekker warm te blijven, maar ook om er flitsend uit te zien. Brunotti combineert comfort tijdens koude dagen op wintersport met een mooi design. Nu zal je niet meer alleen opvallen door je kwaliteiten op een snowboard.

Een ruim assortiment Brunotti ski-jassen

Brunotti laat zien dat ski-jassen niet alleen heel functioneel zijn, maar er ook fantastisch uitzien. Daarom kan je Brunotti ski-jassen ook heel goed dragen tijdens de Nederlandse winters, en zijn ze niet alleen voorbehouden aan mensen die op wintersport gaan. De jassen combineren een goede pasvorm met de meest flitsende kleuren en prints, maar ook effen modellen met basic kleuren horen bij de collectie. De maten van de Brunotti ski-jassen beginnen bij 34 en lopen door tot en met 44.

Brunotti ski-jassen bestellen bij wehkamp

Heel veel makkelijker kan online shoppen niet worden wanneer je gebruik maakt van de handige zoekfilters op onze site. Maak een selectie uit de kenmerken waar je wintersportkleding aan dient te voldoen, en binnen enkele seconden heb je een duidelijk overzicht. Plaats vandaag voor 23:59 uur je bestelling en wij bezorgen je aankoop al de volgende dag, zonder verzendkosten bij bestellingen van meer dan 20.-.