Merken

Bruder speelgoed

De Duitse fabrikant Bruder maakt voornamelijk speelgoed zoals voertuigen en speelgoedauto's. Bruder speelgoed geeft urenlang speelplezier en wordt in meer dan 70 landen verkocht. De voertuigen en ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bruder speelgoed

Wil je uniek speelgoed voor jouw stoere, opgroeiende zoon of dochter? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau na het behalen van een veter- of zwemdiploma? Bruder speelgoed onderscheidt zich van andere speelgoedmerken door degelijkheid met oog voor detail. De speelgoedvoertuigen zijn gebaseerd op bestaande tractor- en vrachtwagenmodellen. De robuuste en kindvriendelijke modellen zijn ideaal voor jongens en meisjes die gek zijn op levensechte speelgoedvoertuigen.

Ruim assortiment Bruder speelgoed

Wehkamp beschikt over een ruim aanbod speelgoed van het Duitse merk Bruder. Kies uit onder meer graafmachines, shovels, jeeps en tractors. De kunststof modellen zijn voorzien van diverse speelfuncties en vallen direct op door het kleurgebruik. De voertuigen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De collectie Bruder speelgoed wordt regelmatig uitgebreid, dus kijk regelmatig eventjes naar ons verrassende aanbod.

Speelgoed voor jong en oud

Ben je blij met het Bruder speelgoed? Kijk dan nog eens verder naar ons speelgoed aanbod. Zelfs aan de allerkleinsten heeft Bruder gedacht. Dit zie je bijvoorbeeld terug in ons aanbod Bruder peuterspeelgoed. Daarmee haal je speelgoed in huis waarmee je de komende jaren prima vooruit kan!

Bestel je Bruder speelgoed bij wehkamp? Dan ligt het morgen al in de speelkamer van je zoon. Wij verzenden gratis bij een bestelling vanaf 20.-. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je het zonder problemen terugsturen.