Merken

Bruder

Bruder is een bekend speelgoedmerk en maakt onder meer

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bruder

Wandelend langs een bouwterrein zie je jouw zoon of dochter vol bewondering kijken naar de graafmachines. Ook tractors en andere omvangrijke voertuigen spreken tot de verbeelding van ieder kind. Met het speelgoed van Bruder gaat je kleine helemaal op in zijn of haar fantasie. Of je kindje de voertuigen nu laat ploeteren door de zandbak, hobbelen over een grasveldje of racen door de woonkamer: het krachtige speelgoed kan het allemaal aan. Zo heeft je kleine er jarenlang plezier van.

Van tractor tot bulldozer

Is je kleine gefascineerd door het boerenleven? Bruder heeft niet alleen tal van tractors voor hem of haar, maar ook bijvoorbeeld dorsmachines en telescoopladers. Voor bouwvakkers in de dop zijn er zowel kraanwagens en graafmachines als bulldozers. Houdt je kindje daarentegen van transport of racen, dan kiest hij of zij uit verschillende kiepwagens, jeeps of stationwagens. Zo is er geschikt Bruder speelgoed voor elke kleine liefhebber van avontuur.

Volop educatief spelplezier

De meeste voertuigen van Bruder zijn gemaakt op een schaal van 1:16. Het speelgoed lijkt bovendien veel op de echte machines, zodat je kleine spelenderwijs ook nog het een en ander over de technische krachtpatsers leert. Heb je een leuk speelvoertuig gevonden om je kleine mee te verrassen? Bestel de tractor of kraan dan vandaag nog voor 23:59 uur en je zoon of dochter speelt er morgen al mee. Blijkt onverhoopt dat je de verkeerde machine hebt gekocht, dan stuur je het speelgoed kosteloos retour.