Merken

Brooker

Brooker maakt unieke damesjeans. Het merk gebruikt namelijk speciale materialen voor zijn broeken. Zo vind je bij ons Brooker damesbroeken die je slanker laten lijken of die je zelfs daadwerkelijk hel ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Brooker

De eerste spijkerbroek die je ooit kocht, was waarschijnlijk blauw van kleur. Zoals zoveel vrouwen werd je vast al snel verliefd op het comfort en de kracht van de spijkerstof. Tegenwoordig zijn er niet alleen blauwe jeans van spijkerstof, maar kies je uit veel meer kleuren en materialen. Zo gebruikt Brooker een innovatieve katoenmix voor zijn broeken. Met deze bijzondere stof maakt het jeansmerk broeken in vele blauw-, grijs- en bruintinten, maar ook in elegant zwart.

Jeans waar je slanker in lijkt

De jeans van Brooker zijn veelal hoofdzakelijk gemaakt van katoen, aangevuld met polyester en elastaan. Dit levert een elastische stof op die perfect op je benen aansluit. De stretchstof zorgt er samen met de doordachte pasvorm voor dat je in deze broeken een hele maat slanker lijkt. Kies je voor een zogeheten fat reducer jeans, dan val je zelfs daadwerkelijk sneller af. Dit type broek stimuleert namelijk de doorbloeding in je benen en hierdoor ook het oplossen van vet.

Damesjeans in tal van maten

De Brooker damesjeans zijn er in maten variërend van 27-28 tot en met 48-34. Kies in de maatfilter de combinatie van jouw lengte- en taillemaat en je ontdekt meteen welke bijzondere jeans er zoal voor jou zijn. Bestel je de jeans van dit trendy merk bij ons, dan pas je ze op je gemak thuis. Past de broek van Brooker toch niet zo fijn? Stuur hem dan gratis retour.