Merken

Brio

Wie heeft er als kind nou niet met een treintje gespeeld? Bij Brio vind je diverse treinsets in een prachtige, houten uitvoering. Dit houten speelgoed is niet alleen mooi, maar ook nog eens goed voor ...

40 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Brio

Een groot deel van het hedendaagse speelgoed is gemaakt van plastic. Felle kleuren, opvallende lampjes en geluidjes: plastic speelgoed trekt ongetwijfeld de aandacht van je kind. Helaas heeft plastic ook nadelen. Het gebruik van plastic is niet goed voor het milieu, plastic speelgoed gaat snel kapot en kan zelfs gevaarlijk zijn voor de kleine. Brio is een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een alternatief voor plastic speelgoed. Bij dit speelgoedmerk vind je prachtige treinsets, uitgevoerd in hout. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook nog eens beter voor het milieu!

Maak mooie herinneringen met deze prachtige treinsets voor de allerkleinsten

Bij Brio vind je de mooiste treinsets, allemaal gemaakt van hout. Naast treinsets kan je bij Brio ook losse treintjes, rails en ander speelgoed kopen om je treinstation mee compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan tunnels, hijskranen en bruggen. Het houten speelgoed van Brio is volkomen veilig en duurzaam. Ook stimuleert het houten speelgoed de fantasie van je kleine treinliefhebber.

Bestel houten speelgoed gemakkelijk en snel bij wehkamp

Wil jij je kleine trakteren op een mooie houten treinset? Of ga je een ander kindje blij maken met het speelgoed van Brio? Bestel het speelgoed van Brio bij ons op de website. Wanneer je meer dan 20.- besteedt, is de verzending gratis. Als je de bestelling vandaag nog voor 23:59 uur plaatst, heb je het speelgoed de volgende werkdag al in huis.