Merken

Bridgedale

Sporters en wandelaars hebben goede sokken nodig om transpiratievocht op te vangen. En de Bridgedale sportsokken zijn ideaal voor alle sportieve ondernemingen. In de collectie Bridgedale herensokken e ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Bridgedale

In je vrije tijd ben je veel buiten te vinden. Lekker eropuit met je rugzak om nieuwe avonturen tegemoet te gaan. Natuurlijk draag je heel goede wandelschoenen. Maar net zo belangrijk is het om goede sokken te dragen. Want goede wandelsokken beschermen je voeten en stimuleren je bloedsomloop. Dus kies je voor Bridgedale sokken.

Complete collectie sportsokken

Bridgedale heeft sportsokken in verschillende lengtes, voor mannen en voor vrouwen. De Bridgedale damessportsokken en herensportsokken zijn uitgevoerd in verschillende kleurencombinaties, zodat er altijd een setje Bridgedale sokken past bij je outdoorkleding. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en wol. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 30 tot en met 45.

Daar loop je mee weg

Wandelen is heerlijk, maar vergt ook veel van benen, voeten en zelfs je rug. Daarom is het zo belangrijk om goede schoenen te dragen. Speciale wandelschoenen zijn voorzien van een stevig, ondersteunend en schokabsorberend voetbed. De schoen zelf ondersteunt de enkels en voeten, zodat lopen zeer comfortabel is. Zelfs op ruig terrein. Om nog beter te wandelen, zonder pijn, zijn de Bridgedale sokken ontworpen. Het ontwerp stimuleert de bloedsomloop en helpt je daardoor nog comfortabeler te wandelen.

Vandaag bestellen, binnenkort de deur uit

Heb je zin in een stevige wandeling? Bestel dan vandaag nog je Bridgedale sportsokken en je gaat de volgende werkdag al op pad. Neem meteen twee paar, want bij besteding vanaf 20.- is de verzending van de sokken geheel gratis.