Merken

Breil

"Don't touch my Breil!" De slogan van horlogemaker Breil is werkelijk wereldberoemd. Het Italiaanse merk zet een stevig karakter neer: luxe, onaantastbare horloges. Al in 1906 begon het ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Breil herenhorloges

Stel je voor, diegene waar je al een tijdje een oogje op hebt komt naar je toe en vraagt aan je: ‘Weet je misschien hoe laat het is?’ Jij schudt de mouw van je overhemd even opzij en kijkt op een van je Breil herenhorloges om te vertellen wat de tijd is. Een begin van een nieuwe flirt? Je weet het maar nooit. Wees dus altijd voorbereid, en draag een van de herenhorloges van Breil.

Altijd bij de tijd

Breil herenhorloges vertellen niet alleen hoe laat het is, ze geven dankzij verschillende chronometers vaak ook andere informatie. De datum bijvoorbeeld, maar ook diepte. Hou je niet zo van chronometers en andere poespas op de wijzerplaat? Dan heeft Breil ook klassieke herenhorloges waar je alleen de tijd op afleest. De horloges zijn uitgevoerd in zilverkleurig staal, met een stalen of lederen band. Naast geheel zilverkleurige horloges zijn er ook combinaties met blauw of wit. Goud, zwart en bruin komen ook voor in de collectie.

Een cadeau voor hem & haar

Breil herenhorloges vormen een prachtig cadeau voor een bijzondere man in je leven. Maar ook voor een bijzondere vrouw. Want er zijn ook Breil dameshorloges die als een armband om haar pols vallen. De dameshorloges zijn iets kleiner en verfijnder, maar hebben de zelfde elegante uitstraling als de herenhorloges.

Gratis bezorging

Breil herenhorloges vormen een mooi cadeau voor jezelf of een bijzondere man in je leven. Bestel deze daarom vandaag nog voor 23:59 uur en wij zorgen dat je het horloge morgen al in huis hebt. De bezorging is geheel gratis.