Merken

Braun shop

Braun

Maak je leven makkelijker met de slimme apparaten van Braun. Dit Duitse merk loopt voorop als het gaat om elektronische apparatuur voor je dagelijks leven. Regelmatig komen bekende artikelen zoals kof ...

93 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Braun

In het assortiment van Braun vind je alles wat je maar nodig hebt op het gebied van persoonlijke verzorging. De apparaten van Braun staan bekend om hun kracht, kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt daarom altijd op de producten van Braun rekenen wanneer ze deel uitmaken van je verzorgingsroutine.

Scheren

Op zoek naar de beste producten om je baard te stylen? Dan kies je voor de apparaten van Braun. De krachtige scheerapparaten, baardtrimmers en bodygroomers van Braun zorgen ervoor dat jij altijd de styling kan creëren waar jij als man naar op zoek bent. Ontdek ons complete aanbod en ontdek jouw persoonlijke stijl.

Ontharen

Wil jij graag langdurig gladde en zachte benen hebben? Kijk dan eens bij onze Braun ontharingsproducten. Met de epilatoren van Braun verwijder je zelfs de kortste haartjes en met de extra scrub- en reinigingsborstels van Braun zorg je voor de allerbeste reiniging en verzorging. De Braun IPL zorgt voor veilige professionele permanente ontharing in het comfort van je eigen huis. Ontdek nu het complete ontharingsassortiment van Braun en vind de artikelen die het best bij jou passen.

Haarverzorging

Ontdek ook het uitgebreide haarverzorgingsassortiment van Braun en zoek de beste föhns, krultangen, stylers en stijltangen. Voor elke stijl is er een Braun product wat bij je past en thuis hoort in je beauty routine. Kortom, Braun is er voor alles wat je nodig hebt. Bekijk nu alle producten bij wehkamp, kies wat bij je past en wij zorgen dat ze zo snel mogelijk bij je in huis zijn.