Merken

Braun

Maak je leven makkelijker met de slimme apparaten van Braun. Dit Duitse merk loopt voorop als het gaat om elektronische apparatuur voor je dagelijks leven. Regelmatig komen bekende artikelen zoals kof ...

130 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Braun

In jouw drukke leven wil je ieder moment optimaal benutten. Daarom moet jouw dagelijkse routine zo soepel mogelijk verlopen. Voor je persoonlijke verzorging en huishouden ben je daarom op zoek naar handige elektrische hulpjes waar je op kan vertrouwen. Met de slimme apparaten van Braun verlies je veel minder tijd. Of je nu snel een stomend kopje koffie of een frisse smoothie nodig hebt, of een perfect kapsel en een verzorgde huid: op Braun kan je rekenen.

Alles wat je nodig hebt in huis

Met Braun heb je alles in huis om ontspannen je dag door te komen, zelfs in stressvolle tijden. Weerbarstige lokken tem je moeiteloos met de föhns of stijl- en krultangen. De scheerapparaten, epilators en gezichtsborstels zorgen voor een gladde en zachte huid. Je hapjes en drankjes maak je vlot en vloeiend met de uitstekende Braun keukenmachines & mixers en andere keukenapparatuur. Met de slimme strijksystemen zit je kleding in een handomdraai in de plooi.

Betrouwbare kwaliteit uit Duitsland

Het Duitse elektronicabedrijf Braun bestaat al sinds 1921. Eerst produceerde het radio's, maar later maakte het naam met zijn uitstekende scheerapparaten. Met huishoudelijke apparaten heeft het bedrijf eveneens veel succes. Betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan bij het merk hoog in het vaandel. Ook de vormgeving krijgt veel aandacht. Daardoor zien de apparaten er nog aantrekkelijk uit ook.

Geen tijd voor de elektronicazaak? Voor 23:59 uur Braun bestellen is morgenavond thuis kennismaken met je nieuwe hulpjes in de huishouding.