Merken

Braun shop

Braun

Bekijk de Braun shop Braun verzorgingsapparaten staan bekend om hun betrouwbaarheid, lange levensduur, kwaliteit en duurzaamheid. Van epilator tot trimmer en scheerapparaat, Braun heeft alles voor jou ...

122 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Braun scheerapparaten

Je komt graag goed voor de dag met een verzorgd uiterlijk. Je snor en baard hou je in bedwang door je elke dag te scheren. Maar dit hoeft natuurlijk niet meer tijd en moeite te kosten dan nodig is. Je hebt immers genoeg te doen. Met de handige Braun scheerapparaten ben je in een mum van tijd klaar met je dagelijkse scheerbeurt. De scherpe messen maken korte metten met je stoppels. Toch zijn Braun scheerapparaten vriendelijk voor je huid. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen.

Zoveel mannen, zoveel scheerapparaten

In het assortiment Braun scheerapparaten vind je veel verschillende soorten. Mannen hebben nu eenmaal verschillende voorkeuren als het om scheren gaat. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor nat of droog elektrisch scheren. Ook budgetten kunnen uiteenlopen. Een Braun scheerapparaat koop je al voor vier tientjes. De duurdere varianten kosten wat meer, maar dan heb je ook alles erop en eraan en kan je jaren vooruit.

Klassieke kwaliteit van Braun

Braun is een van oorsprong Duits merk dat allerlei kleine elektrische apparaten produceert. Het introduceerde in 1950 het eerste elektrische scheerapparaat. Vele jaren later loopt het merk nog steeds voorop als het gaat om elektrisch scheren. Ook dames kunnen profiteren van het gladde gevoel van Braun scheerapparaten. Kijk maar eens in de categorie Braun ontharen.

Geen tijd om in de rij te staan bij de winkel? Voor 23:59 uur Braun scheerapparaten bestellen bij wehkamp is morgen al een glad gezicht.