Merken

Brabantia bakbenodigdheden

In het assortiment Brabantia afval scheiden vind je mooie, stijlvolle afvalbakken. Hiermee maak je afval scheiden een stuk leuker. Brabantia heeft allerlei verschillende prullenbakken voor de keuken, ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Brabantia toiletrolhouder

Een mens brengt veel tijd door op het toilet – dat is een feit. Daarom mag het toilet er best gezellig uitzien. Uit consumentenonderzoek blijkt dat we per jaar per mens 500 meter wc-papier gebruiken. En dan mag je dat best van een leuke, handige, mooie of luxe toiletrolhouder afrollen. Bijvoorbeeld een Brabantia toiletrolhouder.

Luxe op het toilet

Een Brabantia toiletrolhouder brengt gemak en luxe op het toilet. De toiletrolhouder heeft een afdekklepje dat ervoor zorgt dat het wc-papier droog blijft. Dat is vooral handig wanneer het naast een fonteintje hangt. Iedere toilethouder heeft een eigen uitstraling, bijvoorbeeld afgewerkt met een glanzende, zilveren finish. Hou je meer van mat? Ook dan ben je bij de collectie van Brabantia aan het juiste adres. Of breng een beetje kleur in de badkamer of het toilet, en kies voor rood of blauw. De reserverolletjes bewaar je op de reserverolhouders in dezelfde stijlen als de Brabantia toiletrolhouders.

Complete accessoires

Wanneer je de Brabantia toiletrolhouder als basis neemt voor de badkamer- en toiletaccessoires, dan pas je met gemak de rest erop aan. Zelfs de Brabantia toiletborstels kies je in dezelfde stijl uit. Zo maak je van je badkamer of toilet heel gemakkelijk een stijlvol en gezellig geheel.

Vanaf 20.- gratis thuisbezorgd

De luxe accessoires van Brabantia zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Kies daarom je Brabantia toiletrolhouder en andere accessoires uit en bestel deze vandaag voor 23:59 uur, want dan heb je ze morgen al in huis. Bovendien betaal je bij een besteding vanaf 20.- geen verzendkosten.