Merken

Brabantia

In het assortiment Brabantia afval scheiden vind je mooie, stijlvolle afvalbakken. Hiermee maak je afval scheiden een stuk leuker. Brabantia heeft allerlei verschillende prullenbakken voor de keuken, ...

251 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Brabantia prullenbakken

Pas als jouw woning schoon en netjes is, kan jij echt ontspannen. Een opgeruimd huis geeft nu eenmaal een opgeruimd gevoel. Veel tijd om de boel aan kant te houden heb je echter niet. Daarom zoek je huishoudelijke artikelen die je leven makkelijker maken. Brabantia prullenbakken mogen in jouw huishouden niet ontbreken. Ze openen en sluiten geruisloos, houden vieze geurtjes binnen, zijn makkelijk schoon te houden en blijven mooi op hun plaats, zonder je vloer te beschadigen. Daarnaast zijn Brabantia prullenbakken een lust voor het oog.

Handige prullenbakken voor iedere ruimte

Iedere ruimte vraagt om een ander formaat prullenbak. In het assortiment Brabantia prullenbakken vind je makkelijk de juiste pedaalemmer, prullenbak of afvalemmer voor iedere ruimte. Er zijn compacte prullenbakjes voor bijvoorbeeld de badkamer en het toilet en grotere exemplaren voor in de keuken of de garage. Je hebt de keuze uit talloze stijlvolle kleuren, van kanariegeel tot brandweerwagenrood en van puur wit tot modern metallic. Bovendien heeft Brabantia afvalemmers die afval scheiden makkelijker maken.

Topkwaliteit uit Nederland

Brabantia prullenbakken worden gemaakt door een Nederlands bedrijf dat al sinds 1919 bestaat. Door de jaren heen is het altijd met zijn tijd meegegaan. Dit zie je terug aan de trendy dessins van de huishoudelijke artikelen en de slimme innovaties die ze zo gebruiksvriendelijk maken. In de categorie Brabantia bewaren & organiseren vind je nog meer stijlvolle artikelen om je huis netjes te houden. Bestel ze voor 23:59 uur en je geniet morgen van een schone woning.