Merken

Bourjois mascara

Het Franse merk Bourjois produceert allerlei soorten make-up. Al meer dan 150 jaar draagt Bourjois bij aan een gezonde huid en prachtige make-up. Bourjois staat vooral bekend vanwege de lichte blush. ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bourjois make-up

In je dagelijks leven wil je er graag mooi en gezond uitzien. Maar je dagen zijn soms lang en je nachten kort. Dat is dan ook wel te zien aan je donkere kringen of vale huid. Daarom ben je op zoek naar goede make-up die zulke imperfecties kan verbloemen. Tijd om kennis te maken met Bourjois make-up. Dit bekende Franse merk biedt je uitstekende kwaliteit voor een laag bedrag. Bourjois make-up is verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Voor ieder moment vind je wel een product dat jouw huid nodig heeft.

Make-up die bij je past

In het ruime assortiment Bourjois make-up vind je makkelijk iets dat bij je past. Met concealer, foundation, cc crème en poeder creëer je een egale en stralende huid. Kies een tint die goed bij jouw natuurlijke huidskleur past voor een natuurlijk effect. Geef je gezicht kleur met wat blush en lippenstift. Laat je ogen spreken met oogpotlood, oogschaduw eyeliner en mascara van Bourjois en bewonder de beauty die jou vanuit de spiegel aankijkt.

Meer dan 150 jaar schoonheid van Bourjois

Het Franse make-up merk Bourjois werd al in 1862 opgericht. Na al die jaren is het nog steeds populair om zijn goede producten en betaalbare prijs. De nieuwe formules van Bourjois zorgen voor de mooiste resultaten. Probeer ook eens de uitstekende Bourjois handverzorging en geef jezelf bijvoorbeeld een echte French manicure.

Geen tijd om te winkelen? Bestel voor 23:59 uur Bourjois make-up en ga morgenavond stralend de deur uit.