Merken

Boss

BOSS is een merk met een lange historie. Continu zoekend naar nieuwe luxeartikelen, voegt men steeds weer nieuwe producten toe aan bijvoorbeeld de collectie Boss geuren en parfum voor dames en heren. ...

147 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Boss herengeuren

Vanavond heb je een afspraakje met een leuke vrouw. Je wil graag dat ze voor je valt, jij ziet haar wel zitten namelijk. Je besteedt daarom aandacht aan je geur, je weet hoe belangrijk vrouwen dat vinden. Natuurlijk kies jij een van je Boss herengeuren. Als vrouwen ergens gek op zijn, zijn het wel de spannende parfums van Boss.

Populaire geuren

Bijna elke man die graag parfums draagt heeft wel een flesje Boss in huis staan. De Boss herengeuren zijn ongekend populair. In onze collectie vind je ook de bestsellers Boss Bottled en Boss The Scent. Je kan kiezen uit een parfum of eau de toilette. Parfum bevat meer geurbestanddelen dan eau de toilette, en heeft daarom een sterkere geur.

Boss herengeuren: voor de succesvolle en sterke man

Niet alleen zijn de Boss herengeuren voor de zelfverzekerde man, ze helpen je ook om succesvoller te zijn. Met een geur van Hugo Boss bereik jij het doel dat je wil behalen. Je voelt je sterker en door de heerlijke geur word je positief beoordeeld door je omgeving. Dit helpt je in het maken van de juiste stappen. Maak subtiel gebruik van de parfum of eau de toilette. De geur moet natuurlijk wel aangenaam blijven. Neem ook eens een kijkje bij de collectie Boss lichaamsverzorging voor een compleet verzorgd lichaam.