Merken

BOSS Athleisure

Van de bekende ontwerper HUGO BOSS is er ook een lijn die sportief en casual combineert tot een stijlvolle kledingstijl: BOSS Athleisure. Deze gemakkelijk zittende kleding draag je het hele jaar door. ...

35 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BOSS Athleisure

Het sportief georiënteerde lijn van BOSS is BOSS Athleisure. Met de BOSS Athleisure stijl wordt er voornamelijk gericht op de moderne sportieve man uit de stad. Of het nu gaat om een goede look voor tijdens het trainen, socializen of ontspannen, BOSS Athleisure biedt sportkleding voor iedere levensstijl die ook gedragen kan worden als vrije tijds kleding. BOSS Athleisure is te herkennen aan het groene label die in de collectie is verwerkt.

De BOSS Athleisure Man

De BOSS Athleisure Man is een ambitieuze, competitieve en zelfverzekerde zakenman. Deze doorgaans drukke man is voor iedere gelegenheid uitstekend gekleed. Voor zijn werk draagt hij goed gesneden pakken en in het weekend kiest hij voor kwaliteit en schoonheid met een sportieve twist. Deze sportieve man stelt hoge eisen aan zichzelf maar ook aan de kleding die hij draagt en heeft oog voor bijzondere details.

Golfkleding

Oorspronkelijk begon het label als een golfkledinglijn en dat is nog duidelijk zichtbaar in de BOSS Athleisure collectie. Momenteel bestaat de collectie uit modieuze sport- en fitnesskleding, kostuums met een sportieve uitstraling, en een golfcollectie met technische elementen zoals waterdichte stoffen. BOSS Athleisure is altijd op zoek naar hoe ze de nieuwste technologieën kunnen toepassen in de collectie.

Gratis verzenden & retour

Bestel eenvoudig online je BOSS Athleisure outfit en vermijd daarmee drukke winkelstraten en/of paskamers. Bij ons kun je namelijk je BOSS Athleisure polo of overhemd rustig thuis passen en even nadenken over je aankoop. Ben je toch niet helemaal tevreden stuur dan het pakketje eenvoudig en kosteloos terug of we halen het gratis bij je op!