Jurken & rokken

Nederlanders eten gemiddeld maar liefst 13 kilogram kaas per jaar. Dat klinkt erg veel, maar wat is er nou leuker dan met je vrienden of familie genieten van een lekker kaasplankje? Echte fijnproevers kunnen hun hart ophalen met het keukengerei van Boska Holland.

Andere klanten kochten of bekeken

Boska Holland

IJs als toetje? Bitterballen of worst als snack? Hmm... lekker. Maar jij hebt eigenlijk liever kaas. Boska Holland begrijpt je maar al te goed. Dit Nederlandse merk heeft maar één doel: mensen inspireren om lekker te genieten van een goed stukje kaas. Alleen, of samen met familie of vrienden. Ben je ook een echte kaaskop? Neem dan snel een kijkje bij Boska Holland kaasgerei.

Voor échte kaaskoppen

In het assortiment van Boska Holland vind je verschillende kaasgerelateerde producten. Ben je een echte kaasfondueliefhebber? Bij Boska Holland vind je de mooiste kaasfonduesets: leuk om als cadeau te geven, of om lekker zelf te houden. Ook vind je in het assortiment losse fonduevorken. Eet jij je kaas liever niet in gesmolten staat? Ook dan kun je bij Boska Holland terecht. Serveer je favoriete kaasjes in stijl op een van de mooie kaasplankjes of onder een mooie stolp. Ook vind je handige kaasmessen en tapasplankjes in het assortiment.

Serveer je favoriete kaasjes in stijl

Ben je een echte kaaskop en serveer je je favoriete hapje graag aan je familie en vrienden? Met de producten van Boska Holland serveer je kaasjes de volgende keer in stijl. Heb je een mooi product gezien in de collectie van Boska Holland? Bestel het item van jouw keuze dan bij ons op de website. Bij bestellingen boven de 20.- is de verzending geheel gratis. Wanneer je voor 23:59 uur bestelt, heb je je pakketje de volgende dag in huis. Het genieten kan beginnen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.