Merken

Bose

Bose bestaat al meer dan een halve eeuw en is in deze periode vooral bekend geworden om de kwalitatieve geluidsinstallaties voor in huis. De Bose audio en hifi van nu heeft bovendien handige snufjes z ...

61 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bose

Van sporten in de fitnesszaal tot wachten op de trein: wat je ook doet, luisteren naar je favoriete muziek maakt alles stukken draaglijker. Hierbij helpt een goed setje oordopjes dat past bij de situatie. Daarom kies je bij Bose uit verschillende koptelefoons met unieke kenmerken. Voor sportliefhebbers zijn er bijvoorbeeld lichte oordopjes die ook bij hevige bewegingen stevig in je oren blijven zitten. Luister je in een lawaaierige ruimte naar je lievelingsnummers, kies dan voor koptelefoons die het omgevingsgeluid neutraliseren.

Van oordopjes tot complete geluidsinstallaties

Onze Bose koptelefoons zijn er met of zonder draad en voor over of in je oor. De oordopjes met snoer zijn uitgerust met een handige afstandsbediening in de draad. Daarnaast vind je in ons aanbod tal van draadloze speakers die je heel eenvoudig met je smartphone bedient. Kies je voor een van de geluidssystemen, dan krijg je een set zorgvuldig op elkaar afgestemde speakers. Plaats de luidsprekers op de juiste plekken en je creëert eenvoudig een surround sound van absolute concertkwaliteit.

Audioapparatuur met een bijzonder trendy look

Naast functioneel is de audioapparatuur van Bose ook zeer modern en stijlvol vormgegeven. De modieuze speakers of koptelefoons zijn daarnaast veelal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo vind je eenvoudig een geluidssysteem dat past bij jouw woonkamer of een koptelefoon die matcht met je kledingstijl. Ziet de audioapparatuur van Bose er in het echt net wat minder fraai uit dan verwacht? Stuur de speakers of oordopjes dan gratis naar ons terug.