Merken

Bosch

Zowel doe-het-zelvers als kookfanaten kijken in ons grote assortiment van Bosch hun ogen uit. Klussers kiezen uit de nieuwste boormachines en vele handige klusaccessoires. Voor keukenprins(ess)en zijn ...

197 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bosch speelgoed

Kinderen vinden het heerlijk om te helpen in en om het huis. Maar je mag ze niet met het strijkijzer of een boormachine laten spelen. Dat is heel gevaarlijk. Daarom heeft Bosch speelgoed ontwikkelt dat er precies zo uit ziet als hun huishoudelijke apparatuur. Kunnen jullie lekker samen klussen of het huishouden doen, zonder ongelukjes.

Stoer kinderspeelgoed

Bosch speelgoed brengt je kinderen in aanraking met het huishouden of klussen. Vadertje en moedertje spelen was nog nooit zo leuk. In de collectie kom je bijvoorbeeld een stofzuiger en een gereedschapsset tegen, die zeer veel gelijkenissen vertonen met de echte apparaten van Bosch. De kinderkeuken Vision laat je kind zelf een chefkok zijn. Verzin samen gerechten en speel restaurantje.

Fantasie en werkelijkheid

Heb je zelf een van de Bosch boormachines in huis? Leg die uit de collectie Bosch speelgoed er eens naast en je ziet geen verschil. Behalve dan dat die voor je kind niet echt kan boren en een stuk kleiner is. Kleine kinderen mogen graag meehelpen. Hierbij kunnen fantasie en werkelijkheid in elkaar overvloeien. Samen achter de strijkplank of aan het boren levert bovendien heel leuke foto's op.

Vandaag bestellen, morgen spelen

Het leuke Bosch speelgoed bestel je natuurlijk gewoon bij ons. Doe dit vandaag nog en je hebt het morgen al in huis. Ruim op tijd voor een verjaardag. Mocht het speelgoed toch niet naar je zin zijn, dan halen we het gratis bij je op.