Merken

Bosch

Zowel doe-het-zelvers als kookfanaten kijken in ons grote assortiment van Bosch hun ogen uit. Klussers kiezen uit de nieuwste boormachines en vele handige klusaccessoires. Voor keukenprins(ess)en zijn ...

209 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bosch peuterspeelgoed

Kinderen genieten er volop van om te spelen in en rondom het huis. Vaak zijn ze welwillend om jou een handje te helpen, maar dit doe je graag op een veilige en verantwoorde manier. Bosch peuterspeelgoed is daarom een slimme keuze voor opgroeiende kids. Zo breng je je zoon of dochter op leuke wijze in contact met huishoudelijke klusjes of reparatiewerkzaamheden rondom het huis. Bovendien is dit peuterspeelgoed ook nog eens goed voor een prettige band met je kind. Geef Bosch peuterspeelgoed cadeau bij een peuterverjaardag of als je graag investeert in leuk kinderspeelgoed.

Bosch peuterspeelgoed bij wehkamp

Wehkamp heeft een veelzijdig assortiment aan peuterspeelgoed van Bosch op de site. Het kindergereedschap of keuken- en huishoudspeelgoed is bijvoorbeeld onmisbaar voor kids die graag papa en mama een handje helpen in of rondom het huis. Wat voor peuterspeelgoed je ook koopt, je hebt de komende uren nergens omkijken naar. De kids vermaken zich uitstekend met dit originele Bosch peuterspeelgoed.

Buitenspeelgoed

Bosch heeft niet alleen kinderspeelgoed voor binnen. Neem ook eens een kijkje bij ons aanbod