Merken

Boogaard Beauty & Wellness Company

Schoonheidssalon Boogaard Beauty & Wellness Company behaalde zoveel goede resultaten met gezichtsbruiners, dat die zelf op de markt zijn gaan brengen. In onze collectie Boogaard Beauty & Welln ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Boogaard Beauty & Wellness Company

De zomer komt eraan en je kan niet wachten tot je gezicht wat meer kleur heeft. Je hebt nu eenmaal een bleke huid. In de winter wordt er zelfs met enige regelmaat aan je gevraagd of je misschien ziek bent. Met de gezichtsbruiners van Boogaard Beauty & Wellness Company is dit voorgoed voorbij. Bovendien helpt een gezichtsbruiner bij tal van huidproblemen.

Permanente bruining

Met de lampen van Boogaard Beauty & Wellness Company kan je het hele jaar door een lekker tintje op je gezicht hebben. Op deze manier hoef je minder foundation en andere make-up te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor de gezichtsbruiner met drie panelen, zodat ook de zijkanten van je gezicht en je decolleté egaal gebruind worden. De lampen worden snel warm en hebben een lange levensduur.

Hou je huid jong

Met de Boogaard Beauty & Wellness Company Collageen Light Box stimuleer je de aanmaak van collageen in de huid. Dit maakt de huid steviger, en daardoor zie je er langer jong uit. De lampen geven geen schadelijke straling af. Bekijk onze collectie Boogaard Beauty & Wellness Company zonnen voor andere apparaten.

Boogaard Beauty & Wellness Company bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over de bestelling van een elektrisch apparaat, bijvoorbeeld hoe het zit met garantie? Neem zeker even contact op met onze deskundige klantenservice via e-mail, telefoon of Webcare.