Jurken & rokken

Bontempi heeft leuke muziekinstrumenten voor jonge kinderen. Met een hoge kwaliteit en uitgevoerd in kleuren die kinderen mooi vinden. Kijk bij ons Bontempi houten speelgoed en leer je kind de eerste beginselen van het gitaarspelen. Of laat je zoon of dochter een spetterende show geven met een elektronisch keyboard.

Andere klanten kochten of bekeken

Bontempi

Je kind wordt helemaal vrolijk van muziek en is dol op liedjes en ritmes. De volgende stap is dat het spelenderwijs kennis kan gaan maken met een muziekinstrument. Je weet dat zelf muziek maken enorm leerzaam is. Je zoekt daarom een instrument dat is afgestemd op jonge kinderen en dat stevig is. Het Italiaanse Bontempi maakt al meer dan tachtig jaar muzikaal speelgoed. Deze kwaliteitsartikelen zijn er in allerlei prijsklassen.

Van blokfluit tot keyboard

Bontempi heeft kleine muziekinstrumenten, zoals een blokfluit van hoogwaardige kunststof. Ook met een saxofoon leert je kind de verschillende noten kennen. De grotere muziekinstrumenten zijn een mooi verjaardag- of kerstcadeau. De houten gitaren kan je stemmen en je kind kan zelf aan de slag met het instructieboekje. Een peuter maak je helemaal blij met een elektronisch keyboard met een microfoon en lichteffecten.

Muziek maken

Een muziekinstrument bespelen is goed voor de motoriek, het gehoor en het waarnemen van patronen. Van oudere kinderen vergt het concentratie om noten te lezen. Met ons Bontempi peuterspeelgoed heeft je kind alvast een goede basis als het later op muziekles wil om een echt instrument te leren bespelen. Muziek maken, alleen of in een groepje, is niet alleen goed voor de ontwikkeling van je kind maar geeft ook eindeloos veel plezier.

Stimuleer de liefde voor muziek bij je kind en bestel Bontempi bij wehkamp. Wij zorgen voor een snelle verzending, zodat je kind zijn eerste stappen in de muzikale wereld kan zetten.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.