Merken

Boerenbont

Het Boerenbont servies wordt al bijna tweehonderd jaar in Nederland geproduceerd. Allereerst nog helemaal ambachtelijk, maar later op grotere schaal om aan de steeds toenemende vraag te kunnen voldoen ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Boerenbont servies

Het Boerenbont servies dat je van oma hebt geërfd, heeft zijn beste tijd wel gehad. Sinds de kinderen zelfstandig eten, is het servies gedegradeerd van "servies voor speciale dagen" naar "dagelijkse servies". De borden missen schilvers en hebben scheuren en van de ontbijtbordjes is nog maar de helft over. Tip: koop geen nieuw servies, maar vul het aan met nieuwe stukken.

Uitgebreide selectie

Met het Boerenbont servies zet je werkelijk al het eten op tafel. Er zijn borden in allerlei soorten en maten, soepkommen, bakjes, bekers, schalen, een theepot en nog veel meer. Ook hebben we diverse sets in onze collectie opgenomen, zodat je in een keer je servies compleet hebt. Het servies is magnetron- en vaatwasserbestendig.

Onveranderde kwaliteit

Het Boerenbont servies is in al die tijd niet veranderd. Het decor en de kleuren zijn nog precies hetzelfde als het antieke servies. De vorm van de borden en kommen is ook hetzelfde gebleven. Zelfs de kwaliteit van het aardewerk en de glazuurlaag is minstens zo goed als vroeger. Daarom kan je met een gerust hart je servies aan blijven vullen met Boerenbont.

Boerenbont servies bestel je bij wehkamp

Boerenbont servies bestel je bij wehkamp. Vanaf 20.- versturen wij de bestelling gratis. Mocht je per ongeluk een verkeerd artikel hebben besteld, dan kan je dat zonder gedoe gratis terugsturen. Versier niet alleen je tafel, maar ook je keuken met onze collectie Boerenbont keukentextiel.