Merken

Boerenbont

Het Boerenbont servies wordt al bijna tweehonderd jaar in Nederland geproduceerd. Allereerst nog helemaal ambachtelijk, maar later op grotere schaal om aan de steeds toenemende vraag te kunnen voldoen ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Boerenbont

Wat zou het heerlijk zijn als je serviesgoed allemaal bij elkaar zou passen, zodat je geen losse borden en kopjes meer hoeft te gebruiken! Met Boerenbont hoef je niet alles tegelijkertijd aan te schaffen, maar koop je er af en toe iets bij. Bijkopen kan nu, maar ook nog over twintig jaar, want Boerenbont is zo'n sterk merk dat het nog lang zal blijven bestaan. Zo dek je de tafel elke dag weer in die herkenbare, nostalgisch Nederlandse stijl.

Kopjes, schoteltjes en nog veel meer

Het kenmerkende Boerenbont patroon is misschien wel het meest succesvolle folkloristische ontwerp van Nederland. Hierdoor voelt iedereen zich meteen thuis aan je eettafel en in je keuken. Die mooie ovenschaal zet je direct op een bijpassend onderzettertje op tafel en de (soja)melk serveer je in bekers die onze grootouders ons ook al voorzetten. Koop een compleet servies in een keer of bouw het langzaam op als je huishouden nog klein is of wanneer je weinig opbergruimte hebt. Boerenbont theedoeken horen er natuurlijk ook helemaal bij.

Roestvrij staal en keramiek

Het Boerenbont bestek is een mooie aanvulling op je servies. Wist je dat dit bestek gewoon in de vaatwasser kan? Die luxe hadden onze grootouders nog niet. Verwen daarom jezelf, je gezin en je gasten met een heerlijk compleet Boerenbont dinertje!

Wehkamp bezorgt supersnel bij jou aan huis. Wanneer je voor middernacht bestelt, kan je de volgende werkdag al van je Boerenbont borden eten!