Merken

Bodygliss

Bodygliss brengt jou en je partner nog dichter tot elkaar. De erotische massagegel is tevens een glijmiddel en zorgt voor een verhoogde intimiteit. De gel is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bodygliss

Soms heb je tijdens het spel van de liefde wat extra hulp nodig. Een erotische massage is perfect om in de slaapkamer nog dichter tot elkaar te komen. En met een fijne massagel wordt dat echt genieten. De massagegel van Bodygliss is tevens geschikt als glijmiddel.

Hoogwaardig massage glijmiddel

Bodygliss Ero Massage glijmiddel is verpakt in een stijlvolle flacon met een zwarte dop en een sensuele zwart-witafbeelding. Het bevat geen latex, is transparant van kleur en vlekt niet op lakens, dameslingerie en beddengoed. Bodygliss bevat wel siliconen, dit maakt het juist zo fijn als glijmiddel. Bodygliss is verkrijgbaar in drie hoeveelheden: 30 ml, 100 ml en 250 ml.

Advies van professionals

De glijmiddelen van Bodygliss zijn geschikt voor iedereen die wat meer gladheid kan gebruiken tijdens het vrijen. Bodygliss Ero Massage en glijmiddel wordt geadviseerd door gynaecologen, huisartsen, overgangs-verpleegkundigen, oncologen en mammacare verpleegkundigen. Bodygliss wordt zelfs dankzij de fijne, glijdende eigenschappen gebruikt in ziekenhuizen en andere medische instellingen bij inwendige onderzoeken. Het is veilig in gebruik en doet wat het belooft. Dat maakt in dit segment zeker een verschil.

Vandaag bestellen, binnenkort in huis

Heb je een glijmiddel nodig om meer te kunnen genieten van het vrijen? Kies dan voor Bodygliss Ero Massage glijmiddel. Bestel het vandaag nog en we brengen het discreet verpakt de volgende werkdag al bij je thuis. Bij besteding vanaf 20.- is de bezorging kosteloos.