Merken

Bobike

In Nederland gaan bijna alle papa's, mama's en andere verzorgers met de baby op de fiets. Natuurlijk zorg je wel dat je kindje veilig en comfortabel zit, zodat het kan genieten van de rit. In ...

53 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bobike

Vind je het ook zo fijn dat je in ons landje overal met de fiets kan komen? Je kleintje geniet en kijkt de ogen uit als het met je mee mag op de fiets! Jij zorgt natuurlijk voor het veiligheidsaspect door een goed zitje te kopen dat getest is op alle belangrijke onderdelen. Bobike is de specialist die dit voor jou verzorgt. En natuurlijk besteedt Bobike ook veel aandacht aan de stijl. Kies je voor een vrolijk gekleurd zitje of ga je voor een meer gedekte stijl?

Bobike-kinderzitjes en windschermen

Bobike-fietszitjes zijn er voor voorop en voor achterop. De allerkleinsten zet je voorop, zodat je goed zicht op ze hebt. Een zitje van Bobike is zo comfortabel dat je zo'n kleintje regelmatig in slaap ziet dommelen. Een regenscherm beschermt de jonge passagier tegen regen en wind. Hang nooit boodschappentassen aan je stuur als je een zitje met kind voorop hebt. Fietstassen achterop kunnen altijd, ook als je daar een kinderzitje hebt. De kinderen kunnen dan hun benen in de fietstassen kwijt.

Bobike bestellen bij wehkamp

Met Bobike neem je makkelijk een of twee jonge passagiers mee op je fiets. Toeristen zijn misschien stomverbaasd als ze jou langs zien peddelen met een kind voorop en eentje achterop, maar hier zijn wij dat gewend. Met de zitjes van Bobike is dat bovendien volkomen veilig!

Bestellen bij wehkamp is ook veilig: wanneer de bestelling niet bevalt, stuur je hem gewoon weer terug!