Merken

Bobbi-Shoes

Stoere stappers shoppen voor je kids? Dan ben je hier aan het juiste adres! De schoenen van Bobbi-shoes zitten heerlijk, zodat je kinderen uren kunnen lopen zonder last te krijgen van zere voeten. Bek ...

28 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bobbi-Shoes

Kinderen zijn graag in beweging. Ook je zoon is een heel ondernemend mannetje: de ene dag speelt hij politie en boef met zijn vriendjes, de volgende dag doorkruist hij de dierentuin tijdens een schoolreisje. Goede schoenen met een cool uiterlijk zijn voor hem dus onmisbaar. Bobbi-Shoes kinderschoenen zijn soepel en stevig en ze blijven mooi. Ook bij kinderen die geen moment stilzitten.

Kinderschoenen voor jongens en meisjes

Bobbi-Shoes heeft veel schoenen en boots die jongens aanspreken. Het hele jaar door zijn er leuke sneakers om heerlijk mee buiten te spelen of te sporten. In de zomermaanden vind je volop open schoenen die lekker luchtig zitten en tegelijkertijd voldoende stevigheid en bescherming bieden. Ook sportieve meiden vinden vast iets van hun gading bij de hippe sandalen en leren sportschoenen.

Op weg naar de leukste avonturen

Sneakers met flitsende strepen, veterschoenen met contrastkleuren of stevige boots: met SALE: kinderen biedt overigens nog veel meer leuke schoenen en kleding van eigentijdse merken. Tijd om je kind in het nieuw te steken!

Voor je het weet zijn kleine kinderen groot. Koop Bobbi-Shoes bij wehkamp en laat je kind vrolijk rennen, klimmen en springen met een paar fijne schoenen.