Merken

Bob de Bouwer

De tofste voertuigen uit de tekenfilm Bob de bouwer zijn nu verkrijgbaar als echt speelgoed. Speel samen met je kindje de tekenfilm na of geef de fantasie de ruimte. Bob de Bouwer speelgoed is stevig, ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Bob de Bouwer speelgoed

Jouw kindje is een echte fan van Bob de Bouwer. Bij elk bouwterrein moet je stoppen om naar de hijskraan en de kiepwagen te zwaaien. Het zou zo leuk zijn als dat enthousiasme thuis nog eens wordt voortgezet. Met Bob de Bouwer speelgoed heeft je kindje de televisie minder nodig, want er kan eindeloos gespeeld worden met de voertuigen, de Bob-pop en andere attributen.

Pratende voertuigen en Bob

In onze collectie Bob de Bouwer speelgoed vind je het leukste interactieve speelgoed. De verschillende voertuigen, zoals Lifty, Scoop en Muck, kunnen praten en hebben bewegende onderdelen. Natuurlijk is er ook Bob de Bouwer zelf, met zijn stoere gereedschapsriem. Bouw samen met je kindje bruggen. Of speel eindeloos met het kneed- en vormzand in de bouwplaats.

Binnen en buiten

De grote voertuigen uit onze collectie Bob de Bouwer speelgoed rijden ook graag buiten in het zand, maar pas op dat de losse onderdelen niet verloren gaan. Ander speelgoed, zoals de kneed- en vormbouwplaats, kunnen beter binnen gebruikt worden. Zoek je speciaal speelgoed waarmee je kindje lekker buiten kan spelen? Bekijk dan onze collectie Bob de Bouwer buitenspeelgoed.

Bob de Bouwer speelgoed bestellen bij wehkamp

Het Bob de Bouwer speelgoed verzenden we vanaf 20.- gratis. Wat je vandaag voor 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis. Heb je per ongeluk een verkeerd artikel besteld? Je kan het gratis terugsturen.