Merken

Bob de Bouwer

Kunnen we het maken? Nou en of! Met Bob de Bouwer speelgoed geef je je kind een wereld aan bouwmogelijkheden. Bob, verschillende voertuigen en speelsets maken deel uit van deze speelgoedserie. Bob en ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Bob de Bouwer

Houdt je kindje van bouwen en graven? Vindt hij het leuk om met autootjes te spelen en torens te bouwen? Dan kies je voor Bob de Bouwer speelgoed. De vrolijke vriendjes van de gelijknamige televisieserie komen met dit speelgoed en de fantasie van je kind helemaal tot leven. Dat betekent uren speelplezier!

Voertuigen en speelsets

Het speelgoed van Bob de Bouwer bestaat uit actiefiguren en voertuigen. Ook zijn er leuke speelsets, zoals de bouwplaats en de bruggenbouwerset. Hiermee kan je kind zelf hele verhalen verzinnen en mooie bruggen en huizen bouwen. De voertuigen Muck en Lifty praten en Scoop kan echt graven. Dat maakt het spelen alleen nog maar leuker.

Binnen en buiten spelen

Met Bob de Bouwer en zijn vriendjes valt er heel wat binnen te spelen, maar om echt goed te kunnen graven moet je buiten zijn. Met de speelsets en het speelgoed van Bob kan dat heel goed. Creëer een perfecte speelruimte voor je kind op het balkon of in de achtertuin met bijvoorbeeld zandbakken. Daarin kan je kind lekker met de graafmachines aan de slag.

Vandaag bestellen, morgen bouwen

Haal Bob de Bouwer en zijn vriendjes snel in huis door voor 23:59 uur te bestellen. Dan kan je morgen je kindje al blij maken met het vrolijke speelgoed. Bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis. Is een artikel niet helemaal naar wens, dan stuur je het gewoon terug.