Merken

Bluebella

Bluebella is een belangrijke hoofdrolspeler als het gaat om uitdagende lingerie en ontwerpt onder meer spannende dameslingerie. Het merk vindt het belangrijk dat vrouwen lingerie niet achteloos wegsto ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bluebella lingerie

“Onze lingerie is er voor iedere vrouw en is bedoeld om je geweldig in te voelen, of hij het nu ziet of niet” – Emily Bendell, Bluebella.

Dat Bluebella in 2017 tot “Lingerie Brand of the Year” werd uitgeroepen verbaasde in Engeland eigenlijk niemand. Sinds de start in 2005 heeft bedenker en eigenaar Emily Bendell de ene na de andere award binnen gehaald en is haar merk onstuimig gegroeid. En nu is Bluebella dan ook in de Benelux verkrijgbaar.

Ontstaan

Een vakantiebaantje in een lingeriewinkel gaf Emily de inspiratie voor lingerie, voor vrouwen die niet bang zijn om hun seksualiteit te ontdekken en te tonen. Daaruit ontstond Bluebella’s missie om lingerie, nachtkleding en loungewear te ontwikkelen die vrouwen verwent voor een aantrekkelijke prijs. “Veel te lang is lingerie uitgelegd als “je mooi maken voor je partner” zegt Emily Bendell, maar voor mij is lingerie een luxe manier om jezelf te zijn en jezelf te verwennen. Onze bh’s, slips, body’s en sleepwear zijn bereikbaar voor iedere vrouw en bedoelt om je geweldig in te voelen of hij het nu ziet of niet!”

Energiek, modern en stijlbewust

Het Bluebella DNA laat zich in de woorden van Emily verder het best als volgt omschrijven; “Bluebella is een modern, richtinggevend lingerie merk ontworpen in onze studio’s in Londen. Wij halen onze inspiratie uit de wereld om ons heen, de lifestyle van moderne vrouwen en de belangrijke modetrends. Onze ontwerpen hebben vaak een uitdagende kant”. We worden eigenlijk voortdurend geïnspireerd door de belofte van het verborgene, de mystiek van het onbekende en de illusie van naaktheid in afwachting van ontdekking”. De “Bluebella vrouw” ziet haar bh, body of pyjama niet als een functionele of sexy aankoop. Ze ziet het als een fashion cross-over en een persoonlijke verwennerij. Emily Bendell tenslotte: “Wij ontwerpen voor energieke, moderne en stijlbewuste vrouwen die lingerie kopen om zichzelf een plezier te doen”.