Merken

Blue Ridge

Ben je op zoek naar een stoere, betaalbare spijkerbroek voor je zoon en weet je niet meer welke winkels je nog moet bezoeken? Dan vind je in onze collectie Blue Ridge jongensjeans vast wat je zoekt. B ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Blue Ridge heren slim fit jeans

Een dag doorkomen in jeans die eigenlijk iets te nauw zit, is een hele opgave. De strakke snit en enge pijpen van bijvoorbeeld Blue Ridge skinny fit herenjeans zijn dan ook vooral weggelegd voor mannen met een zeer smalle taille en dito benen. De eveneens modieuze Blue Ridge heren slim fit spijkerbroeken daarentegen zijn ook geschikt voor mannen met een wat voller onderlijf.

Van trendy wassing tot klassieke denim

Blue Ridge heren slim fit jeans combineren een licht versmalde taille met wat strakkere broekspijpen. Blue Ridge heren slim fit jeans zijn er van taillemaat 28 tot 38. De lengtemaat varieert van 32 tot 36. Op het eerste oog valt echter vooral het verschil in design tussen de jeans op. Zo zijn er Blue Ridge heren slim fit jeans met een opvallende wassing of ripped look, maar ook klassiek ogende grijze of blauwe jeans zonder wassing of scheuren.

Bestel, bewonder én pas de broeken thuis

Kleren passen in een krap kleedhokje is nooit prettig. Dit geldt nog meer bij een strakke broek die je niet zomaar even aan of uit kan trekken. Blue Ridge heren slim fit jeans kopen bij wehkamp houdt in dat je de strakke spijkerbroeken in alle privacy en rust van je eigen huis uitprobeert. Zo kan je ook op je gemak de slim fit jeans uitproberen in combinatie met je favoriete kledingstukken.