Jurken & rokken

Blue Rebel is geïnspireerd op het verleden, met authentieke details en wassingen, maar met de eigenzinnigheid van kids en youngsters die hun eigen weg willen gaan. Tegendraads? Ja, een beetje, en dus net zo eigenwijs als degene die Blue Rebel draagt! Blue Rebel is een collectie met uitgesproken jeans voor boys & girls.

Blue Rebel

Soms kan je ze achter het behang plakken als ze weer eens zo eigenwijs zijn. Op andere momenten waardeer je de eigenzinnigheid van je kinderen enorm. Ze lopen nu eenmaal hun eigen pad, hoe lastig dat soms ook te accepteren is. Kledingmerk Blue Rebel begrijpt dit en wil deze eigen ontdekkingsreis ondersteunen met toffe en stoere kleding.

Veel blauw en denim

De naam Blue Rebel zegt het al een beetje: de ontwerpers van de kledingmerk zijn dol op denim. Daarom vind je in onze collectie veel items gemaakt van spijkerstof, zoals jurkjes, broeken en shorts. Ook de kleding die niet gemaakt is van denim heeft een ruwe uitstraling. Leuke details, zoals slijtageplekken, wassingen en toffe prints, maken de collectie tot een unieke in zijn soort: straatcultuurkleding voor kinderen.

Voor jongens en meisjes

Blue Rebel ontwerpt kleding voor zowel jongens als meiden. De kleding is altijd even stoer en eigenzinnig, waarbij je bij de collecties voor meiden iets meer vrouwelijkheid terug ziet komen in de vorm van bijvoorbeeld roesjes en open schouders. Bekijk de complete collectie Blue Rebel meisjeskleding hier.

Van peuter tot puber

In onze collecties van Blue Rebel vind je de maten 92 tot en met 176. Dat wil zeggen dat je je zoon en dochter van peuterleeftijd tot en met puberleeftijd kan kleden met deze stoere, streetwise kleding. Als je kinderen eenmaal zelf een stem krijgen in wat ze aan willen, kan je met een gerust hart samen de collectie bekijken.

Blue Rebel bestellen bij wehkamp

Je hoeft geen drukke winkelstraten meer te trotseren met je kind. Bestel gewoon je nieuwe items bij wehkamp. We bezorgen je bestelling snel en bovendien gratis indien je voor meer dan 20.- besteld. Retourneren is gratis en we doen er niet moeilijk over.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.