Merken

Bloomingville kinderkamer

Met Bloomingville kinderkamer spulletjes geef je een unieke draai aan het uiterlijk van de kamer. Een kinderkamer mag best details bevatten die je ook elders in huis terugvindt. De collectie bestaat u ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bloomingville kinderkamer

Je kindje doet elke dag enorm veel indrukken op. Voor de juiste balans moet de kinderkamer daarom een oase van rust zijn. Toch wil je je eigen finishing touch aan de kinderkamer geven. De kinderkamer hoort bij je huis, dus wil je de kinderkamer in dezelfde stijl inrichten. Hoe je dat doet? Heel gemakkelijk met Bloomingville kinderkamer spulletjes.

Kinderkamer met stijl

Met de Bloomingville kinderkamer stukken creëer je een oase van rust en een kamer met karakter. Bovendien zijn de rieten manden, sierkussens en lampen ook gewoon te gebruiken als je kind opgroeit van baby tot en met tiener. Combineer de accessoires met plaids uit de Bloomingville beddengoed collectie voor een mooi geheel. Overigens zijn die plaids en sierkussens heel fijn om te gebruiken als je 's nachts je kindje borstvoeding geeft.

Stijlvol in iedere kamer

De Bloomingville kinderkamer collectie past bij iedere stijl die je in de kinderkamer hebt aangebracht en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Heb je een landelijke sfeer? De rieten manden met een vleugje kleur maken de stijl helemaal af. Heb je gekozen voor een moderne kamer? Dan neem je een ijzeren mandje om de babyspulletjes in te doen.

Snel in huis

Bestel vandaag voor 23:59 uur de Bloomingville kinderkamer accessoires en je kan er morgen al de kamer mee decoreren. Bij een besteding vanaf 20.- is de verzending gratis en mocht het toch niet helemaal naar wens zijn, dan mag je de spulletjes gewoon ruilen.