Merken

Bloomingville babykamer

Haal stijl en sfeer in huis met Bloomingville. De woonartikelen van dit populaire Deense woonmerk zijn super trendy en bijzonder. Je mag altijd rekenen op ontwerpen met een eigen stijl en verrassende ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bloomingville

Dit Deense merk heeft gezellige accessoires, leuke meubelen en prachtige designaccessoires in het assortiment. Wat maakt het nu de unieke Bloomingville stijl? Je kunt het herkennen aan een combinatie van ruw hout met een romantische, landelijke uitstraling en reproducties van fantastische producten uit vervlogen tijden. De ene keer is het vintage en Scandinavian loft, de andere keer nature en country chic. Alles bij elkaar heeft Bloomingville zich prima weten te profileren in de markt. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bepaal wat bij jou past!

Landelijk en huiselijk

Meer dan 100 verschillende producten hebben we van Bloomingville in ons assortiment. Als je ze naast elkaar zet, dan valt het op dat ze enerzijds heel gezellig aandoen door de huiselijke sfeer die ermee gecreëerd wordt. Anderzijds is er duidelijk goed nagedacht over het design, want de landelijke details zetten net even de puntjes op de i. Er zullen heel veel artikelen zijn waarvan je denkt ‘die is leuk, die wil ik!’ en dat is nu precies de kracht van Bloomingville. Van vazen tot voorraadbussen, van klokken tot servetten en houten huisjes tot theepotten: met dit sympathieke designmerk kun je alle kanten op. Daarom vind je vast en zeker iets dat jouw interieur compleet zou maken.

Welk Bloomingville product past bij jou?

Je huis verandert continu en dat is precies waar Bloomingville je bij kan helpen. Een mooie plaid is altijd welkom, net als een extra kop en schotel. Verrijk je stijl met deze prachtige producten en dompel je onder in de fijne sfeer die het merk creëert!