Merken

Bloomingville Mini

Met de zachte kleuren, de lieve accessoires en het schattige Bloomingville Mini speelgoed van Bloomingville Mini geef jij de baby- of kinderkamer in een handomdraai een frisse upgrade. Bloomingville M ...

55 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bloomingville Mini

Een kleine op de wereld zetten is magisch, maar er komt helaas ook veel drukte bij kijken. Vooral in het opknappen en decoreren van de babykamer (en later de kinderkamer) gaat veel tijd zitten. Je wil uiteraard niets minder dan het beste voor je baby! Gelukkig kan je de babykamer met behulp van de juiste accessoires in no time omtoveren in een paradijsje. Voor decoraties in kalme pasteltinten en voor schattige accessoires neem je een kijkje in het assortiment van het Deense interieurmerk Bloomingville. De lijn Bloomingville Mini is speciaal bedoeld voor baby- en kinderkamers.

Ontdek snel het uitgebreide assortiment

De collectie van Bloomingville Mini is een paradijs voor mamma´s en pappa´s die van pastelkleuren en simpele, minimalistische ontwerpen houden. In de collectie van Bloomingville Mini vind je de meest uiteenlopende items voor je interieur: van kapstokhaakjes tot Bloomingville Mini vloerkleden en van krijtborden tot opbergmanden. De items van Bloomingville Mini zijn ook uiterst geschikt als cadeautje. Je kan bij dit Deense interieurmerk ook terecht voor speelgoed, canvas tassen, servies en slingers.

Bestel de leukste interieuraccessoires voor de kinderkamer bij wehkamp

Ben je nog op zoek naar een paar leuke decoraties voor de baby- of kinderkamer en zijn de spullen van Bloomingville Mini wel jouw stijl? Bestel dan je favoriete exemplaren uit de collectie van Bloomingville Mini bij ons op de website. De verzending is geheel kosteloos. Valt de kleur je tegen? Je kan je bestelling altijd gratis retourneren.