Merken

Bloomingville Kids woonaccessoires

Bloomingville Kids staat voor Scandinavisch design en ontwerpt onder meer woonaccessoires voor kinderen. De handgemaakte interieuritems kenmerken zich door een vintage-uitstraling. Ze zijn een aanwins ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bloomingville Kids woonaccessoires

Is de kinderkamer van jouw zoon of dochter aan verandering toe? Bij het opknappen van de kinder- of speelkamer horen natuurlijk ook mooie woonaccessoires. Uiteraard kan je deze ook cadeau geven, zomaar of tijdens een speciale gelegenheid. Dit kan uitstekend met Bloomingville Kids woonaccessoires uit Denemarken. De decoratieve accessoires maken van de kinderkamer meer dan alleen maar een plek om te slapen. Ravotten, stoeien, maar ook het verwerken van prikkels na een lange schooldag kan uitstekend met de woonaccessoires van Bloomingville Kids.

Bloomingville Kids woonaccessoires bij wehkamp

Woonaccessoires van Bloomingville Kids zijn er in de vorm van allerlei artikelen: sierkussens, opbergdozen, poefs en nog veel meer items. De accessoires van hout, stof en polyester geven een kinderkamer kleur en zorgen voor een prettige en huiselijke sfeer. Je verzekert jezelf van de allerbeste kwaliteit, en er is altijd wel een kleur die aanspreekt: blauw, roze, grijs, geel of een andere mooie kleur.

Vloerkleden voor de kinderkamer

Neem ook eens een kijkje bij ons aanbod