Jurken & rokken

Om je huis in te richten, hoef je tegenwoordig je huis niet meer uit. Wehkamp heeft een groot assortiment woonaccessoires. Misschien heb je al wat in huis van het populaire Deense merk Bloomingville. Met de leuke spulletjes van Bloomingville Kids, houd je nu je hele huis in stijl.

Bloomingville Kids

Wil je graag de kinderkamer inrichten, maar houd je niet van schreeuwerige kleuren en tierelantijntjes? Bij Bloomingville Kids voor de kinderkamer vind je servies, woontextiel en andere accessoires in rustige kleuren die volledig afgestemd zijn op kinderen. De keuze van dit kleurenpalet heeft een bewezen kalmerende uitwerking, waardoor je kind helemaal tot rust komt in de kinderkamer. Is Bloomingville ook jouw favoriet voor de rest van je inrichting? Dan schep je een rustgevende harmonie, die een sfeer van geborgenheid en warmte uitstraalt.

Traditionele en moderne motieven

Veel Bloomingville Kids motieven grijpen terug op de Scandinavische traditie. Het gebruik van natuurlijke materialen geeft hier een extra dimensie aan. Kijk bijvoorbeeld eens naar zo'n authentieke opbergmand, gemaakt van zeegras met handige draaglussen. Hiermee haal je echt iets bijzonders in huis! De modernere motieven blijven minimalistisch. Zo zien we bijvoorbeeld open en dichte ogen, en een patroon met een afdruk van vogelpoten. In het Scandinavisch design geldt zoals vanouds: less is more!

Bloomingville Kids kopen bij wehkamp

Bij Bloomingville Kids vind je behalve servies, ook vloerkleden, kussens en dekbedovertrekken. Een hele leuke, praktische en decoratieve wanddecoratie is het krijtbord in cartoonstijl. Gebruik het voor je eigen notities, of laat je kind er zijn eerste eigen krabbels opzetten. De poef is een makkelijk te verplaatsen zitplaats, die je zowel in de kinderkamer als in de woonkamer kan zetten.

Bestel vandaag nog, dan krijg je morgen je Bloomingville woonaccessoires al bezorgd.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.