Merken

Blond Amsterdam servies

Blond Amsterdam servies is lekker eigenwijs, heerlijk vrolijk en kleurrijk. Het servies maakt theetijd, een kop koffie voor je zelf en lekker eten nog leuker. De borden, kopjes, theepotten staan vol p ...

47 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Blond Amsterdam servies

Wanneer je 's morgens de keuken in schuifelt na een korte nacht en het koffieapparaat aanzet dan weten je huisgenoten dat je niet aanspreekbaar bent. Een ochtendhumeur overkomt de beste van ons. Maar als je dan het keukenkastje opent en zo een vrolijke mok van het Blond Amsterdam servies pakt, dan tovert dat spontaan een glimlach op je gezicht. Zo begint iedere dag goed.

Vrolijk servies

Blond Amsterdam servies is vooral vrolijk en fantasievol servies. De vrolijke kleuren en afbeeldingen maken van iedere kop, schotel en theepot een gezellig stuk servies. Het Even Bijkletsen servies is al jaren een topper op de markt. Het bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het delen van koffie of thee met je moeder, tante, dochter, zus of vriendinnen. De Delfts Blond serie is geheel uitgevoerd in blauw met wit. Vind je de plaatjes niet leuk, dan kies je voor het servies in bonte kleuren en patronen. Zo is er voor iedereen een gezellig Blond Amsterdam servies.

Vrolijke tafel

Ontbijt, lunch, high tea of diner wordt met Blond Amsterdam servies gewoon een feestje. Om je vrolijke gedekte tafel helemaal af te maken, gebruik je het Blond Amsterdam bestek en natuurlijk de Blond Amsterdam glazen & karaffen voor bijvoorbeeld water, ijsthee of verse vruchtensappen.

Gratis verzending vanaf 20.-

Blond Amsterdam servies tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Bestel daarom voor 23:59 uur je nieuwe servies en wij brengen het morgen bij je thuis. Bij een besteding vanaf 20.- is de verzending gratis, bestel er dus gerust nog een mok of ontbijtschaaltje bij.