Merken

Black Box

Black Box maakt allerlei kerstversieringen. Zo zijn er Black Box kerstbomen in uiteenlopende maten en modellen. Maak de kerstsfeer helemaal compleet met een fraaie krans of guirlande van dit kerstmerk ...

101 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Black Box

Geen kerst is compleet zonder een boom in de woonkamer. Een geschikte boom vinden is echter soms wat lastig. De boom moet immers precies in jouw kamer passen en er bovendien fraai uitzien. De kunstkerstbomen van Black Box komen daarom goed van pas. Deze bomen zijn er in uiteenlopende grootten, zodat je eenvoudig een boom vindt die bij jouw woonkamer past. Bovendien vallen de naalden van een kunstboom uiteraard niet uit, zodat de boom er altijd fraai uitziet.

Kerstbomen in vele variaties

Of je nu een klein kerstboompje van iets meer dan een meter hoog zoekt of een kolos van meer dan twee meter: bij Black Box vind je de boom geheid. Daarnaast kies je uit zowel brede als wat smallere modellen. De bomen hebben uiteraard groene naalden, maar er zijn ook winterse varianten met kunstsneeuw. Voor extra gemak kies je een boom met ingebouwde kerstverlichting. Dit bespaart je gedoe met kerstlampjes.

Van kerstkrans tot guirlande

Naast kerstbomen zijn er nog allerlei andere soorten Black Box kerstversiering. Hang bijvoorbeeld een van de kransen aan je deur en zorg zo voor wat kerstsfeer in je straat. Een guirlande oogt ook bijzonder fraai aan een trapleuning of zomaar aan een wand. Ook hier kies je uit modellen met kunstsneeuw of verlichting. Staat kerst al bijna voor de deur? Bestel jouw kerstversiering van Black Box dan vandaag nog. Je versiert je huis dan morgen al met een fraaie boom, krans of guirlande.