Jurken & rokken

Black+Decker fabriceert alle denkbare apparaten voor klussers. Het bedrijf introduceerde in 1917 de elektrische boormachine en innoveert sindsdien volop. Zo zijn er tegenwoordig ook Black+Decker schuurmachines en zaagmachines. Daarnaast zijn er stofzuigers, stoomreinigers en nog veel meer apparaten van dit Amerikaanse merk. Bekijk de complete kluscollectie en vind het gereedschap dat jij nodig hebt.

Black+Decker

Of je nu een beginnend klusser bent of al vele jaren kluservaring hebt: een geslaagde klus vraagt altijd om het juiste gereedschap. Met een kwaliteitsapparaat in je handen ga je ook extra zelfverzekerd en veilig aan de slag. Daarom zijn de apparaten van Black+Decker zo populair. Dit Amerikaanse merk garandeert namelijk een hoogstaande kwaliteit. Met meer dan honderd jaar ervaring weten de ontwerpers precies hoe ze een degelijk stuk gereedschap moeten maken.

Van boorhamer tot schuurmachine

In de ruime collectie vind je natuurlijk de beroemde Black+Decker boormachines. We verkopen zowel losse boor- of schroefmachines als complete setjes die uit meer dan honderd delen bestaan. Wil je ook in beton boren, kies dan een extra krachtige boorhamer. Klus je graag met hout, dan is ook een zaagmachine van dit Amerikaanse merk onmisbaar. In het brede aanbod vind je zowel decoupeerzagen als elektrische multizagen. Om het hout verder te bewerken, zijn er tal van schuur- en schaafmachines.

Volop stofzuigers en grasmaaiers

Klussen gaat niet zonder rommel te maken, maar met de stofzuigers van Black+Decker maak je alles ook weer heel eenvoudig schoon. Voor het toppunt van gemak haal je een robotstofzuiger in huis. Is niet alleen je huis, maar ook je tuin aan een opknapbeurt toe? In de collectie tuingereedschap van dit kwaliteitsmerk vind je onder meer cirkelmaaiers, heggenscharen en bladblazers. Bestel je apparaat van Black+Decker vandaag nog, dan heb je het de volgende werkdag al in huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.