Merken

BK

De Nederlandse fabrikant BK maakt keukengerei en alle denkbare braad-, bak- en kookspullen. Het bedrijf begon in 1851 met de productie van pannen en potten. Meer dan anderhalve eeuw later is het assor ...

125 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BK

Of je nu beginnend kok bent of al vele jaren experimenteert in de keuken: je gerechten worden altijd stukken beter met de juiste hulpmiddelen. Zo helpt een moderne pan je bijvoorbeeld om een gerecht gelijkmatig op te warmen. Dit levert een perfect gare maaltijd op. De pannen van BK voldoen aan de modernste en strengste eisen. Hierdoor kook je er niet alleen eenvoudiger mee, maar gaan de pannen ook extra lang mee.

Van wok- tot snelkookpan

Bij BK vind je alle denkbare pannen. Zo zijn er tal van koekenpannen, maar ook braad-, wok- en steelpannen. Voor wie op zoek is naar iets bijzonders, zijn er ook pannen met een speciaal model of een opvallende kleur. Is je complete pannenverzameling aan vervanging toe? Ga dan voor een van de pannensets. Daarnaast is er ook volop BK keukengerei. Of je nu een snijplank, bakplaat of waterkoker zoekt: in het ruime keukenassortiment vind je het allemaal.

Keuze uit veel soorten bestek

Bij dit Nederlandse merk vind je ook allerlei soorten bestek, van taartbestek tot koffielepels en van vismes tot tafelvork. De uit vele delen bestaande setjes zijn opvallend scherp geprijsd. Wil je zeker weten dat je jouw bestekbudget niet te boven gaat? Geef dan in de filters aan hoeveel je maximaal wil besteden aan jouw nieuwe vorken, messen of lepels van BK. Bestel het bestek vandaag nog en je gaat er de volgende werkdag al mee aan tafel.