Merken

BK

Met het kookgerei van BK kun je rekenen op langdurig kookplezier! De kwaliteit zit in de unieke vormgeving en hoogwaardige materialen. Voor elke gelegenheid biedt BK een kookoplossing aan. De ene dag ...

110 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BK braadpannen

Sta je graag in de keuken en bereid je met plezier vlees of vis? Dan mag een goede braadpan niet ontbreken. Het is een pan die goed van pas komt voor zowel de ervaren kok als voor wie net uit huis gaat. Je braadt er zo een lekker stukje vlees in. Lekker sudderen met een verrukkelijk resultaat. Met een veelzijdige collectie BK braadpannen slaag je bij wehkamp ongetwijfeld voor de aankoop van een nieuwe braadpan. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en gaan tientallen jaren mee.

Aanbod BK braadpannen

Braadpannen van KB zijn gemaakt van gietijzer. Daarmee zijn ze uitstekend bestand tegen hoge temperaturen. Bovendien houden ze warmte goed vast. De pannen zijn geschikt voor zowel koken op inductie en gas of keramisch en elektrisch koken. BK braadpannen koop je met een doorsnee van 20, 24, 28, 30 en 36 centimeter. Kortom, voor elke behoefte heeft wehkamp een passende BK braadpan in het assortiment. Bekijk direct ons veelzijdige assortiment.

Volop variatie

BK braadpannen koop je in de kleuren zwart, blauw en rood. Ben je benieuwd naar nog meer pannen van BK? Bekijk dan ons aanbod BK pannensets. Er is keuze genoeg voor iedereen die met plezier in de keuken staat.

Vanaf 20.- stuurt wehkamp een BK braadpan gratis naar je huisadres. Niet tevreden? Retourneer je aankoop gratis binnen 14 dagen.