Merken

Bjorndal dames slippers

Slippers zijn in de eerste plaats praktisch, maar Bjorndal laat overtuigend zien dat dit type schoen ook zeer elegant kan zijn. Zo zijn de damesslippers van Bjorndal opgeluisterd met bijvoorbeeld stij ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bjorndal damesslippers

Slippers heb je in één tel om je voeten, maar plastic slippers trek je liever ook net zo snel weer uit voordat je naar buiten gaat. Met de leren en modieus ogende Bjorndal damesslippers daarentegen vertoon je je probleemloos ook buitenshuis. Dit maakt de comfortabele slippers ideaal voor een korte stedentrip of een avondje weg. Behalve slippers vind je bij ons ook tal van Bjorndal damessandalen waarmee je moeiteloos urenlang kan lopen.

Elegante damesslippers voor elke stijl en smaak

De typische damesslipper van Bjorndal heeft een klein hakje en sierbanden van imitatieleer. Het voetbed daarentegen is gemaakt van echt leer. Dit komt niet alleen het comfort van de slipper ten goede, maar ook de levensduur. De decoratie van Bjorndal damesslippers loopt uiteen van sierbloemen tot banden met een bijzondere print. Het voetbed van Bjorndal damesslippers is bruinkleurig, maar de banden komen in kleuren uiteenlopend van wit en zwart tot goud en zilver.

Doorzoek eenvoudig ons aanbod damesslippers

Bij wehkamp is het kinderlijk eenvoudig om slippers te vinden en te bestellen die precies bij jouw smaak passen. Met onze behulpzame filters voer je allereerst je schoenmaat in, zodat je vervolgens alleen Bjorndal damesslippers ziet die in jouw maat beschikbaar zijn. Zie je een slipper die je bevalt? Klik erop en je vindt aanvullende foto's en een heldere omschrijving. Bij sommige Bjorndal damesslippers kan je vervolgens nog kiezen in welke kleur je de slipper wenst.