Merken

Bjorndal dames sandalen

Slippers zijn in de eerste plaats praktisch, maar Bjorndal laat overtuigend zien dat dit type schoen ook zeer elegant kan zijn. Zo zijn de damesslippers van Bjorndal opgeluisterd met bijvoorbeeld stij ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bjorndal

Wat is er nou fijner dan na een lange dag je schoenen uit te gooien en in je pantoffels te schieten? Drankje erbij, boek in de aanslag, comfortabele kleding aan - laat het ontspannen maar beginnen! Voor kwalitatieve, comfortabele sloffen en pantoffels van leer kun je terecht bij het merk Bjorndal. Ook verkoopt het merk leren sandalen en slippers. Niet alleen is Bjorndal comfortabel, het is ook nog eens geschikt voor elke portemonnee!

Verwen jezelf met een paar nieuwe sloffen of slippers

Kwaliteit, comfort en een voordelig prijskaartje: deze zaken staan centraal in de collectie van Bjorndal. Dit merk is gespecialiseerd in leren slippers, pantoffels en sandalen. In de collectie vind je klassieke, tijdloze designs in zwart en bruin leer. Sommige designs hebben opvallende details, zoals grote gespen en afstekende stiksels. Bjorndal heren schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 41 t/m 46.

Bestel slippers, sloffen en sandalen van Bjorndal

Wil je je voeten warm houden met een nieuw paar pantoffels, of ben je op zoek naar een paar mooie slippers voor de zomer? Bestel je favoriete Bjorndal items bij ons op de website. Wanneer je meer dan 20.- besteedt, is de verzending gratis. Als je de items vóór 23:59 uur bestelt, heb je ze de volgende dag al in huis (met uitzondering van zondagen)! Je kunt de slippers, sloffen of sandalen op je gemak thuis passen. Zitten ze toch niet zo lekker? Geen probleem: retourneren is altijd gratis.