Merken

Björn Borg Sportbasics

De Zweedse tennisser Björn Borg weet natuurlijk als geen ander wat je als topsporter nodig hebt om je lekker te kunnen bewegen tijdens het sporten. Björn Borg sportbasics zijn er voor amateurs en professionele sporters. Voel je lekker met de sportbasics van wehkamp.

sorteren

14 resultaten

Björn Borg sportbasics

Je kan thuis niet genoeg keuze hebben aan basic sportkleding. Tijdens het hardlopen draag je een korte broek met een T-shirt. Dat T-shirt past ook prima bij je loungebroek en je fitnessbroek, maar meer afwisseling is altijd welkom. Met Björn Borg sportbasics vul je je sportieve garderobe aan waar nodig.

Dagelijkse portie sport

Met de collectie van Björn Borg sportbasics kom je zeker toe aan je dagelijkse portie sport. Hierin vind je vesten, tops, broeken en shirts. Door de standaardkleuren combineer je deze items gemakkelijk met de rest van je sportieve kleding. De kleding zit comfortabel en maakt dat je je lekker en vrij voelt tijdens het bewegen. Het materiaal zorgt ervoor dat je je niet bezweet voelt. Met Björn Borg heb je zin om je uit te sloven.

Maten en meer van Björn Borg

Björn Borg sportbasics koop je in de maten 46 (S) tot en met 54 (2XL). Hoewel deze sportbasics voor heren zijn, heeft Björn Borg ook verschillende collecties voor dames. Zoals de Björn Borg-dameslingerie. In deze collectie vind je ondergoed waar Björn Borg om geliefd is. Je koopt de slips in de maten 34 (XS) tot en met 42 (XL).

Björn Borg sportbasics bestellen bij wehkamp

Winkel vanaf de bank en pas thuis op je gemak. Ben je niet tevreden? Stuur de items dan kosteloos en eenvoudig retour.