Merken
  • Home
  •  - Merken
  •  - Björn Borg Sportbroeken heren

Björn Borg Sportbroeken heren

Björn Borg sportbroeken voor heren brengt je een mooie collectie waarin je comfortabel allerlei sporten beoefent. Van de boxershort die je eronder draagt tot aan de lange en korte sportbroeken in de collectie; alles zit even fijn. De warme sportbroeken voor heren zijn ook zeer geschikt om buiten te sporten.

sorteren

20 resultaten

Björn Borg sportbroeken heren

Squads, gewichtheffen, hardlopen, tennissen. Wat je sport ook is, het is heel belangrijk dat je kleding je alle bewegingsvrijheid geeft om je training goed uit te voeren. Daarom kies je voor de lange en korte Björn Borg sportbroeken voor heren.

Comfortabel trainen

Tijdens het trainen wil je comfortabel bewegen. En dankzij de zachte, met je mee bewegende stoffen van de Björn Borg sportbroeken voor heren doe je dat ook. Het aanbod bestaat uit lange en korte Björn Borg sportbroeken voor heren. Ook vind je fijne boxershorts in deze collectie terug. De boxershorts zijn voorzien van bonte kleuren. Dat is best een contrast met het grijs, zwart en wit van de rest van de collectie. De Björn Borg sportbroeken voor heren zijn verkrijgbaar in de maten 46/S tot en met 54/2XL.

Sportieve outfits

De fijne Björn Borg sportbroeken voor heren draag je tijdens het sporten uiteraard samen met een van de Björn Borg-heren-T-shirts. Combineer de Björn Borg sportbroeken voor heren vervolgens met sneakers en sportsokken en je bent klaar om te gaan. De Björn Borg sportbroeken voor heren staan ook zeer goed met een sportieve polo en een herentrui van Björn Borg.

Morgen trainen in een nieuwe sportbroek

De Björn Borg sportbroeken voor heren bestel je zo. Doe je dit bovendien voor 23:59 uur dan bezorgen wij je pakket de volgende dag al – behalve op zondagen. Besteed je 20.- of meer, dan is de bezorging gratis.