Merken
  • Home
  •  - Merken
  •  - Björn Borg Hardlopen voor heren

Björn Borg Hardlopen voor heren

Met de boxers uit onze collectie Björn Borg hardlopen voor heren loop je de sterren van de hemel. Dit ondergoed is gemaakt van speciale materialen en op de juiste lengte, zodat het comfortabel zit onder een hardloopbroek. Met onze collectie hardlopen voor heren beschik je over (onder)kleding van professionele kwaliteit.

sorteren

2 resultaten

Björn Borg hardlopen voor heren

Je gaat graag hardlopen, maar je boxershort zit niet lekker onder je lange hardlooplegging. Je bent daarom op zoek naar iets dat beter aansluit bij je sportieve outfit. In onze collectie Björn Borg hardlopen voor heren vind je boxers die speciaal ontworpen zijn om te dragen onder je hardloopkleding.

Comfort in verschillende modellen en maten

Het ondergoed van Björn Borg wordt geroemd om het comfort en de stijl. In onze collectie Björn Borg hardlopen voor heren vind je ondergoed dat speciaal is ontworpen om onder je sportkleding te dragen. Deze sportboxers zijn van heerlijk materiaal gemaakt, zoals Hydro-Pro materiaal dat vocht reguleert en het lichaam op de juiste temperatuur houdt. Kies uit verschillende lengtes en opvallende kleuren of patronen. Het ondergoed koop je in de maten 46 (S) tot en met 54 (2XL).

Sporten en casual

Met onze collectie Björn Borg hardlopen voor heren gaat het rennen je gemakkelijk af. Naast comfortabel sportondergoed hebben we van dit label comfortabele bovenkleding om in te sporten of om casual te dragen. In onze Björn Borg sportbovenkleding vind je vesten, truien en T-shirts in de maten 46 tot en met 54.

Björn Borg hardlopen voor heren bestellen bij wehkamp

We verzenden al je bestellingen gratis indien je voor minimaal 20.- bestelt. Daarnaast verzenden we je bestelling razendsnel. Bestel vandaag voor 23:59 uur en neem morgen je pakket in ontvangst.