Merken

Björn Borg sportkleding dames

Of je nou tennist, voetbalt of hardloopt, met leuke sportkleding maak je het sporten nog leuker. Bij ons op de website vind je sportkleding voor dames in alle soorten en maten. Hou je van eenvoud, maa ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Björn Borg sportkleding voor dames

Je telefoonscherm licht op. "Ik ga vanmiddag naar yogales, ga je mee?" lees je. Je zucht. "Sorry, te druk!" stuur je terug. Een leugentje, maar je hebt echt geen zin vandaag. Volgende week ga je mee, echt waar! Zeg jij jezelf ook regelmatig tegen jezelf dat je binnenkort echt begint, maar komt het er vervolgens nooit van? Mooie sportkleding kan helpen om jezelf te motiveren. Wanneer je er leuk uitziet, zit je namelijk ook lekkerder in je vel. Als je onze hippe Björn Borg sportkleding voor dames ziet, wil je vast meteen beginnen!

Sport in stijl met Björn Borg

In de collectie van Björn Borg stralen de vrolijke kleuren en prints je tegenmoet. Je kan kiezen uit tal van hippe tops, sweaters, vesten en sportleggings. Ook kan je bij Björn Borg terecht voor fijn sportondergoed. Björn Borg sportkleding voor dames is verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 42.

Op naar de sportschool met Björn Borg

Sporten is goed voor je gezondheid en is ook nog eens heel leuk! Er is geen reden om het nog langer uit te stellen. Met de hippe Björn Borg sportkleding voor dames zit je lekker in je vel en kan je je helemaal vrij bewegen. Perfect voor een potje tennis, een rondje hardlopen of die ene yogales! Bestel vandaag nog je favoriete items uit de collectie van Björn Borg, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis.