Merken

Björn Borg ondergoed jongens

Het grootste assortiment ondergoed voor jongens vind je bij wehkamp. Björn Borg is het designermerk van de bekende Zweedse tennisser die ook voor jongens en meisjes tot lengtemaat 176 ontwerpt. Koop hier mooi en sportief ondergoed uit de actuele collectie Björn Borg ondergoed voor jongens.

sorteren

3 resultaten

Björn Borg ondergoed jongens

Wil je graag dat je zoon het beste uit zijn leven haalt? Dat hij zich een echte kampioen voelt? Het jongensondergoed van Björn Borg is de zoveelste overwinning van een veelvoudig kampioen. Björn Borg ondergoed voor jongens is gemaakt voor nieuwe kampioenen. Staat jouw zoon straks in een van die coole boxers in de kleedkamer van de gymzaal of het zwembad? Met de winnende designs van Björn Borg mag hij zeker gezien worden.

Flitsende designs en prints

Koop het Björn Borg ondergoed voor jongens in sets van twee of drie. De boxers hebben een brede elastische tailleband, waarin het logo duidelijk zichtbaar verwerkt is. Het ondergoed is van een hoge kwaliteit katoen, dat lang meegaat. Björn Borg ondergoed voor jongens oogt nog steeds goed na vele malen wassen, en verliest hierbij niets aan pasvorm. De dessins zijn ontworpen in de studio's in Stockholm. Elk jaar komen er nieuwe ontwerpen op de markt. Dit zijn vaak all-over prints.

Björn Borg ondergoed voor jongens kopen bij wehkamp

Natuurlijk heeft Björn Borg nog veel meer voor met name de grotere jongens. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Björn Borg streetwear. Reken met behulp van de matentabel uit wat de juiste maat is.

Björn Borg ondergoed voor jongens - eenvoudig bestellen bij wehkamp.