Merken

Björn Borg Sportondergoed

Björn Borg is oud-tennisser uit Zweden en tevens een kledingmerk. Het label werd vooral groot door sportkleding en sportondergoed. Alles is van topkwaliteit en beschikt over een unieke en kleurrijke uitstraling. Dit zie je ook terug in het aanbod Björn Borg sportondergoed bij wehkamp. Bekijk daarom het assortiment sportondergoed op de site en bestel gemakkelijk online.

sorteren

2 resultaten

Björn Borg sportondergoed

Sporten wordt pas echt leuk als je de juiste kleding draagt. Jezelf vrij bewegen zónder enige kans op blessures, dat is de droom van elke sportman of sportvrouw. Dit gaat op voor zowel jouw wekelijkse voetbal- of fitnesstraining als grootse wedstrijden waaraan je deelneemt. Daarom komt de collectie Björn Borg sportondergoed goed van pas. Dit sportondergoed zit niet alleen lekker, maar voert ook overtollig lichaamsvocht af én ziet er trendy uit. Dat maakt het beoefenen van jouw favoriete sport leuk en de moeite waard.

Björn Borg sportondergoed bij wehkamp

Bij wehkamp kies je uit een gevarieerd assortiment Björn Borg sportondergoed voor dames en heren. Koop bijvoorbeeld een sportbeha of ga voor een kwalitatieve herenboxer. Het polyamide ondergoed zit als gegoten en is daarnaast van goede kwaliteit. Zwart, rood, groen en blauw zijn slechts enkele kleuren waarin je sportondergoed van Björn Borg koopt.

Diverse maten sportondergoed

Björn Borg sportondergoed is er in de maten S tot en met XL. Bekijk ook zeker het aanbod Björn Borg-sportkleding en haal meer plezier en voldoening uit je sportieve activiteiten.

Koop Björn Borg sportondergoed bij wehkamp en gebruik hiervoor de slimme zoekfilter. Doe je aankoop vóór 23:59 uur en ontvang het ondergoed morgen al in huis. Pas thuis en stuur bij een onjuiste maat kosteloos retour. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.