Merken

Björn Borg hardlopen

Hoort hardlopen tot jouw dagelijkse routine? Of maak je alleen af en toe een rondje? Björn Borg is er voor jou; op welk niveau je ook sport. In de categorie Björn Borg hardlopen vind je alles wat je n ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Björn Borg hardlopen

Voor als je gaat hardlopen zoek je de perfecte kleding. Aan ondergoed dat meteen tussen je billen kruipt heb je niets. Shirts die binnen het kwartier doorweekt zijn werken ook niet mee. Dit soort kleding stoort bijzonder wanneer je hardloopt. Je kan je niet meer focussen op je prestatie. Draag daarom kleding speciaal voor sporters. Björn Borg-hardloopkleding is ontworpen door een sporter voor sporters. Veelvoudig tenniskampioen Björn Borg weet als geen ander hoe goede sportkleding sporters helpt om tot de top te komen. Vertrouw op Björn Borg!

Hardlopen met de familie

In de categorie Björn Borg hardlopen vind je mooie sportboxers met lange pijpen. Wanneer je hardloopt ga je zweten, ook bij je bovenbenen. Zwetende bovenbenen, die bovendien tegen elkaar aan gaan schuren, zijn een regelrechte ramp. Daarom is Björn Borg-ondergoed gemaakt van super absorberend Hydro-Pro-materiaal. Deze stof neemt het vocht op, om deze direct af te voeren. Hierdoor blijven je benen en je ondergoed droog. Ook voor T-shirts, vesten, hardloopbroeken en hoodies gebruikt het sportmerk dit materiaal. Ga met Björn Borg hardlopen met het hele gezin!

Iedereen loopt weg met Björn Borg

Voor mooie, sportieve schoenen kijk je bij de Björn Borg-herensneakers en -gympen. Hier vind je ook sneakers met witte zolen voor in de sportschool.

Wil het morgen al op een lopen zetten? Bestel dan vandaag nog, dan bezorgen wij je bestelling vliegensvlug.