Jurken & rokken

Bij wehkamp verkopen we veel verschillende stijlen dames-T-shirts. Deze variëren van romantisch tot sportief. De kledinglijn van de bekende Zweedse tennisser Björn Borg valt in de laatste categorie. Zit er wat voor je bij? Neem vlug een kijkje bij de Björn Borg T-shirts voor dames.

Björn Borg dames T-shirts

Je zoekt sportkleding die echt goed is, met T-shirts die lekker zitten en goed absorberen. Wanneer je shirts slecht zitten, kruipen ze op en gaan ze schuren. Met een beetje pech ben je kletsnat van het zweet als je een pittig potje hebt gespeeld. Björn Borg T-shirts voor dames zijn er speciaal voor sporters. Ze zijn dan ook ontworpen door een van de bekendste sporters aller tijden. Björn Borg weet wat het is om tot het uiterste te gaan. Fijn toch, dat je kleding je daarbij helpt! Je presteert optimaal in een van de Björn Borg T-shirts voor dames.

Voor sport, spel of als serieuze streetwear

De Björn Borg T-shirts voor dames zijn van een licht materiaal gemaakt. Het label ontwikkelde dit speciaal om er zo comfortabel mogelijk in te bewegen. Het materiaal past als een tweede huid om je lichaam. Het Hydro-Pro-materiaal absorbeert vocht en voert het meteen weer af. Door deze perfecte vochtregulatie kan je gewoon je rondje rennen zonder dat je meteen kletsnat bent. In de Björn Borg T-shirts voor dames blijf je lekker fris, zelfs al sta je in de finale met je hockeyelftal!

Björn Borg T-shirts voor dames bestellen bij wehkamp

Draag de T-shirts bij het sporten of gewoon casual. In beide gevallen zitten ze lekkerder met een goede beha. Wist je dat je de Björn Borg-sportbh's ook gewoon als topje kan dragen?

Bestel nu meteen je Björn Borg-T-shirt, dan kan je morgen passen!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.